| andrada a întrebat:

Imi place ff mult de un baiat si el stie asta. Nu am vb niciodata unu cu altu dar mereu cand eu ma uitam la el se uita si el la mine (asta inseamna ca nu ii sunt chiar indiferenta, spre bucuria mea). Nu am id lui, nici nr, nm dar si daca as avea nu as putea vb cu el. In fiecare zi ma gandesc la el si cand se uita la mine simt ca sunt pe alta planeta, ma ameteste privirea lui. Nuj cum sa fac sa fiu cu el, simt ca o sa mor daca nu o sa fiu cu el. As face aproape orice numa sa ma placa si el. Faza e ca el a avut vreo 2-3 iubite in sem 1 si acum cred ca e singur (adc nu l-am vazut cu nici o fata). El e super dragut ( seamana cu justin bieber ) si toate fetele sunt moarte dupa el (pana ca si alea de a7a, el e in a5a si eu la fel, tot in clasa a5a) doar ca el e in B si eu in D. Du multe ori cand se uita la mine ma masoara cu privirea fff atent... iar eu mai am putin si lesin.

Cum sa fac sa ies in evidenta pe langa el? Funda + vot

Stiu cam pus intrebare de mai multe ori dar am nevoie de ajutor

Răspuns Câştigător
| Gabitza a răspuns:

Buna! happy
Ai putea sa te apropii de el prin gesturi mici, sa incerci sa comunici cu el! Daca ai prietene in clasa lui, mergi la ele! Astfel te vei putea baga in seama cu el! Iar daca si el simte ceva pentru tine, mai mult ca sigur se va baga si el in seama, apoi lucrurile vor veni de la sine!
Bafta :*

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te bagi in vorba cu el...sa discutati anumite chestii sau prefate ca nu intelegi ceva la o anumita materie si apeleaza la el sa te ajute si ii faci niste complimente...si poate intelege ca-l placi

| Hertzz a răspuns:

Daca nu te cunosti cu el incearca sa te duci si sa faci cunostinta cu el big grin apoi avansezi ii cer ID in primul rand si pe mess dupa ce va cunoasteti mai bine si numarul de telefon astfel poate o sa te placa happy. Funda?

| ionika17 a răspuns:

Cred ca este mai multa o obsesie decat "iubire". Daca nu face-ti nici unu nici un pas cum vrei sa fi cu el?!, de ce nu intri tu in vorba cu el, daca el nu intra? Dar daca toate fetele sunt "moarte" dupa el nu stiu daca v-a tine relatia si daca v-ei fi cu el. Daca nu poti sa fi cu el! ocoleste-l, pari indiferenta, fa cumva sa nu mai dai cu ochii cu el. Si o sa il uiti mai incolo, ca oricum asta nu este iubirewinking