| andrada a întrebat:

Imi place fff mult de un baiat si el stie asta. Nu am vb niciodata unu cu altu dar mereu cand eu ma uitam la el se uita si el la mine (asta inseamna ca nu ii sunt chiar indiferenta, spre bucuria mea). Nu am id lui, nici nr, nm dar si daca as avea nu as putea vb cu el. In fiecare zi ma gandesc la el si cand se uita la mine simt ca sunt pe alta planeta, ma ameteste privirea lui. Nuj cum sa fac sa fiu cu el, simt ca o sa mor daca nu o sa fiu cu el. As face aproape orice numa sa ma placa si el. Faza e ca el a avut vreo 2-3 iubite in sem 1 si acum cred ca e singur (adc nu l-am vazut cu nici o fata). El e super dragut ( seamana cu justin bieber ) si toate fetele sunt moarte dupa el (pana ca si alea de a7a, el e in a5a si eu la fel, tot in clasa a5a) doar ca el e in B si eu in D. Du multe ori cand se uita la mine ma masoara cu privirea fff atent... iar eu mai am putin si lesin.

Cum sa fac sa ies in evidenta pe langa el? Funda + vot

Stiu cam pus intrebare de mai multe ori dar am nevoie de ajutor

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Eu cred ca esti prea mica si dovedesti asta prin imaturiatate si vorbe de genul "mai am putin si lesin". Asta pentru ca te priveste un baiat? Eu cred ca ar fi bine sa mai astepti, cred ca esti prea mica pentru un iubit.

4 răspunsuri:
| cris_2039 a răspuns:

Nu lesina inca si ia initiativa pina nu se gaseste alta...

| Jerk a răspuns:

Pai.din moment ce zici ca te masoara din priviri.ar trebui sa iti lasi de'oparte temerile si sa vorbesti cu el.

| 97eu97 a răspuns:

Pai incearca sa vb cu el sau vb cu cel mai bun preten de al lui ii scrii un biletel cu id tau si poate iese ceva ok

| Crisu a răspuns:

Ma bucur ca apreciezi raspunsul meu, dar crede-ma ca aceasta funda mie nu-mi dovedeste nimic, nu sunt cu nimci mai prejos sau mai presus, poate mai presus as fi daca tu intr-adevar ai asculta sfatul meu, pentru ca nu ti-am zis nimic rau si nu gresesc cu nimic. Dar asta o vei face, evident daca vei vrea. Eu iti zic sa ma astepti, e prea devreme pentru o relatie.