Afla id-ul lui sau numarul de telefon de la pritene sau priteni,asa o sa puteti vorbi.Fa-ti si tu putin curaj,nu este nimic rau, doar ce se poate intampla? Stai linistita, se vede ca si el vrea sa vorbeasca cu el.Intreaba-l odata cat este ceasul, si prefate ca esti grabita, sau de astea.au ceva efect
@ NuChanceForUs ce rasp tare...am murit de ras si app sa stii ca nu e rea idea : o sodomizare de justin bieber (giastin bibar)
Intrebarea este cum vei mai face sex cu Giastin Bibar de 12 ani in varianta manelara de Romania cand tu ai murit de ras?(Si pari destul de "cu nasu` pe sus" aici in spatiul virtual, cand tu in viata 3D nu poti vorbi cu un tip versiune masculina-din ce ne spui tu a` lu` Giastin Bibar.)Deci la capitolu` viata ai dat gres de la 12 ani, si te-ai hotarat ca unde nu ajuta capul, ajuta ce ti-a dat mama natura pentru reproducere.Esti marca CLEVER.Frumos.Tineti-o tot asa, voi sunteti viitorul, generatie in ROZ.Pe umerii vostri dezgoliti dupa sex stau sperantele noastre.Numai bine, iti doresc sex bestial si "orgasmuri" multe, fie ca ce are Giastin Bibar mai bun sa dea din el.Sar`na!
Si pentru ca mi-ai placut de la prima vedere atat de mult(asta pentru ca te-am vazut postand de 11 ori aceeasi intrebare cu Giastin Bibar) m-am hotarat sa fac un articol in colaborare despre duduile de genul tau. Sper sa te regasesti acolo, iti voi da linkul cand va fi gata.Numai bine.
Deci...simplu pui e candva sa ii afle id vb-iti pe mass iar daca el te place iti va spune daca vrei sa fi cu el.cred.app NoChance ce raspuns tare