Poti incerca sa comunici cu ea in primul rand si vezi ce iti spune doar incercarea e cheia succesului.
Intreab-o.Nu ai nimic de pierdut.Macar sti un lucru, daca mai trebuie sa-ti faci sperante. Daca spune nu, treci mai departe.
Ar trebui sa o inviti la un suc sau sa o inviti sa va plimbati amandoi. Si atunci trebuie sa ai curaj si sa ii spui cu adevarat ce simti tu pentru ea. In cel mai rau caz te va refuza. Asta e soarta! Oricum destinul tau nu sta in femeia pe care o iubesti si care nu te iubeste. Succes!
Daca iti place de ea cu adevarat trebuie sa infrunti frica si sa-i spui ce simti pentru ea chiar daca iti va spune nu mai sunt fete
Te sfatuiesc so intrebi...deoarece daca ea iti va spune nu mai sunt alte multe partide peste tot...si o sa te refaci, Dar cine stie poate iti zice da!
Scoate-o la o plimbare cu Petronasu' si zi-i ca o sa castigi. si ca abandonu ' de la Hungaroring a fost o intamplare.
Pff...pai nu e chiar asa de greu pe cum pare. cel mai bine este sa prinzi curaj, sa ai incredere in tine. inlatura teama de raspunsul nu.nu se stie niciodata poate si ea simte acelasi lucru. trebuie sa faci primul pas pana nu tio ia altul inainte.ai incredere in propriile forte. sper ca ti-am fost de folos
Ia-ti inima in dinti si cere-i id-ul de mess. Vorbiti acolo, cunoasteti-va mai bine.
Dupa poti sa ii ceri numarul de telefon, s-o inviti undeva, sa iesiti cu prietenii
Apoi cred ca poti sa ii spui ca o placi si daca si ea te va placea, totul va merge de la sine.
Daca nu, propune-i sa ramaneti amici si nu te comporta rece cu ea dupa.
Trebuie sa inveti si sa fii refuzat
Succes!
@compaq15:eu vreau sa castig, dar masina este foarte slaba... nu ma pot pune cu Red Bull Racing Merci ca tii cu mine
Sincer si eu am aceeasi problema ! Dar poate esti mai puternic decat mine... Ar trebui sa o intrebi...sincer! Daca nu e ingamfata atunci nu cred ca va zice nu Dar daca zice ceea ce nu cred ca se va intampla, asta e.Mai sunt multe fete in lume.Crede-ma!
Iti urez succes!
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă: