Dacă mai puneai un "z" te ajutam.
Păi încearcă să stabileşti contactul cu ea, eventual un id de mess, un număr de telefon, etc.
Dacă deja ai trecut de asta, e bine. Spune-i ceva, mai în glumă mai în serios, fetele nu pot citi minţile, nu au cum să îşi dea seama dacă cineva le plac sau nu
Mai scoate-o pe afară, la un suc, la un film, un teatru ceva
Pai roaga un prieten sa-i spuna el daca tu nu poti dar eu zic mai bine sa iti prinzi curajul si sa-i zici adevarul ca o placi
Pana la urma, poate si ea simnte aceleasi sentimente pentru tine si poate ca nici ea nu are curajul sa ti-o spuna. Da si tu dovada de putin curaj si lasa la o parte emotiile . a si inca ceva! tine minte : Incercarea moarte n-are!
Pa, pa si multa bafta
Pai date si tu pe langa ea. Conduo acasaa, invit-o la un suc, o cafea si asa poate isi da seama ca o placi. Succes!
Pai. Prin intermediul unui amic comun Eu as as face daca nu as avea tupeu sa-i spun tipului/tipei ca o plac
Sau. Bea si tu 2 beri sa-ti faci curaj si te duci si ii spui ce simti pentru ea si ce planuri ai vrea sa ai alaturi de dansa :* Baftaa!
Vorbeste mai mult cu ea, cheamo afara mai des, scoateo la un film ceva, cand o vezi mai mohorata ia-o in brate, oferai un umar pe care sa planga, bate-i apropouri iar daca iti e greu sa-i spui in fata, ai putea oricand sa-i dai un biletel in care sa-i scrii sentimentele tale
Daca esti asa timid, vorbeste cu un prieten de al tau care este ceva mai indraznet si spune-i sa te ajute putin, sau fa rost de numarul ei si invit-o la un suc pentru a va cunoaste mai bine. Succes!
Pai cum zice si "ontyk" date pe langa ea.Bago in seama, vorbeste cu ea, si spune-i ca o placi.De fapt in acest moment si mie imi place de un baiat, iar el ma priveste mai insistent sau mai bine zis intr-un mod mai special. SUCCES!