anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place foarte mult de o fata, problema e ca ea are 17 ani si eu 13.cum sa o cuceresc.am inteles ca ea nu a avut pana acum prieten da eu am avut,. credeti ca am vreo sansa cu ea, o fata mi-a spus ca si ea ma place.sa o cred?

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Încearcă! Nu ai ce pierde.
Prima mea relaţie a fost când eu aveam 14 şi ceva iar ea 18 şi ne-a ţinut un an şi 8 luni, până s-a mutat definitiv în altă ţară.
Însă, dacă nu-i poţi oferi o relaţie de lungă durată, mai bine stai cuminte căci la 17 ani multe dintre ele deja nu se mai joacă şi vorbesc serios într-o relaţie.

Succes.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Din pacate la varsta ta pari foarte imatur desi tu poate esti cu capul pe umerii. Fetele de varsta ei cauta baieti mai mari, cauta relatii serioase.Esti sigur ca poti sa ii oferi asta?!

| tim a răspuns:

De obicei fetele cauta baieti mai mari. dar cum santem in tara tuturor posibilitatilor...cine stie? poate e posibila si o astfel de situatie

| asdgfhresry a răspuns:

Baai, tu vezi diferenta? Nu stiu daca s-ar uita la tine, cum nici eu nu m-as uita la unul de 9 ani sa zic asa. Am dat doar un exemplu. Oricum, nu iti face sperantse prea mari. Incearca-ti norocul la altcineva. Daca aflii ca te place, sa imi dai mesaj pe privatwinking devil

| mary a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc dar fetele nu se uita la baieti mai mici decat ele. no way! ele se uita la baietii de varsta lor sau mai mari

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu crede pe nimeni in afara de adevar ca sa te placa fate observat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rind nu-ti face sperante prea mari, in al doilea rind aceasta iubire nu va dura mult din cauza virstei nu cred ca o vei place la fel de mult daca in fiecare an se schimba tot mai mult asta e parerea mea