Pai daca ea tine la pretenu ei ju ai ce sa faci decat sa astepti si sa ai rabdRe poti incerca sa-i zici cea ce simti pentru ea si poate cu putin noroc isi va lasa pretenu pentru tine daca si ea simte ceva daca nu nu poti decat sa astepti
succes
1) Conteaza ca are prieten? Daca iti place si o vrei, curteaz-o cand nu e tipul prin apropiere, ofera-i o alternativa, afla cum e prietenul ei si incearca sa fi asa si ceva in plus.
2) Daca o faci sa isi paraseasca prietenul, si sa fie cu tine, nu o sa iti fie frica ca o sa te paraseasca si pe tine pentru altul?
Poi nu sti k asa se intampla d obicei
ne cam indragostim de cine nu trebuie
eu cred ca at cand iubesti p cineva trebuie sa o cunosti f bine, sa stii cum gandeste totul dsp ea
insa poate pentru u ea este doar o obsesie...mai bine gandesti asa
are prieten sh daca ei se iubesc...nu stica ceva frumos
da.stiu cum este.trebuie sa lupti pentru ceea ce iti doresti...insa nu sa ii faci pe cei din jur sa sufere
fete sunt multe...momentan traieste ti viata, vor veni sh fetele
Daca inveti sa iei ceea ce nu iti apartine, vei fi astfel mereu, deci nu strica educatia sufletului tau pentru o fata...chiar nu merita, mai ales ca frumusetea acelei fete care te-a ''prins'' in acest mod, va trece, sau pate are mai multe defecte decat calitati pe care le vei descoperi de abia dupa ce o vei avea in spate, plus ca daca il va lasa pe cel actual pentru tine, o poate face la fel de bine si cu tine, oricand!
Lasa destinul sa decida pentru tine... daca iti este ''prenotata'', a ta va fi!
Mult succes!
xXLipHeartSweetieDudeXx întreabă: