| Shtef a întrebat:

Imi place foarte mult de o persoana, si intamplator se face ca e cea mai buna prietena :X... dar are pe cinevasad...Si tine la el din ce mi-a spus.Am incercat de multe ori sa o conving sa incercam ceva dar de fiecare data acelasi raspuns:"nu te pot vedea decat ca, cel mai bun prieten". mai are rost sa incerc ceva?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

E cam greu...straight face
Daca ea ti-a spus ca are pe cineva si ca nu te vede decat ca pe un prieten, e mai bine sa o asculti.
Nu iti risipi timpul degeaba.winkingStiu ca o iubesti, dar trebuie sa intelegi ca ea nu simte acelasi lucru. Uita de ea.sad
Fete sunt multe asa ca trebuie sa cauti alta big grinO fata care sa te iubeascawinking
Acea fata pe care o iubesti trebuie sa ramana decat o prietena foarte buna asa cum este si acumhappy Nu o face sa sufere.Gandeste-te ca nici ei nu ii este usor sa stie ca cel mai bun prieten al ei este indragostit de ea.Si ca nu intelege ce este cuvantul '' NU''winking
Mult succes!winking

7 răspunsuri:
| Mwhahahaa a răspuns:

Hmm.Destul de complicata situatia...
Dar tu o iubesti.Insa sentimentele nu sunt reciproce.sad
Daca are pe altcineva si ti-a spus ca il iubeste, si ca intre voi doi nu poate exista nimic, inseamna ca nu mai merita sa incercisad
Nu s-au terminat fetele pe pamant...Mai sunt alte fete care te vor rasplati cu aceleasi sentimentehee hee
Dar cu ea, nu cred ca vei mai avea sanse...
Poti astepta... Dar...thinking Nu cred ca iti convine sa astepti o persoana care nu te iubeste...Parerea mea.hee hee

Sper ca ti-am fost de ajutor...happy

Pupici :*:*

pa`pawave

by A'ndotsza wave

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu mai are rost sa incerci ceva daca tii la prietenia ei. Respecta-i decizia si asteapta ca celalalt sa dea cu bata in balta. Baietii gresesc mai mereu; e o chestiune de timp.
Apoi, are balta peste.

| Linda a răspuns:

Nu prea cred.
Intreab-o totusi care sunt lucruri care s-ar putea imbunantati la modul tau de comportament, poate sunt domenii in care te maturizezi si cine stie...

| gabitzu_8696 a răspuns:

Te inteleg perfect stiu cum e sunt cam in aceeasi situatie .si greusad
Dar na din propria experientza am incercat multe si nu prea o mers Deci mai bine bucarate ca o ai ca prietena si nu exagera ca sa no pierzi ca amicawinking ca dupa sti o sa regreti.
Si nu fi trist sunt o gramada de fete dragute(nu ca ea dar poate mai specialewinking )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o sa tot incerci o sa o indepartezi si intr-un fel o sa inceapa sa te urask...

| ingeras14 a răspuns:

Nu cred. Daca te vede doar ca un prieten e mai bine sa o uiti si sa fi prietenul eihappy.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu are nici un rost sa mai insisti, respecta decizia prietenei tale.