E cam greu...
Daca ea ti-a spus ca are pe cineva si ca nu te vede decat ca pe un prieten, e mai bine sa o asculti.
Nu iti risipi timpul degeaba.Stiu ca o iubesti, dar trebuie sa intelegi ca ea nu simte acelasi lucru. Uita de ea.
Fete sunt multe asa ca trebuie sa cauti alta O fata care sa te iubeasca
Acea fata pe care o iubesti trebuie sa ramana decat o prietena foarte buna asa cum este si acum Nu o face sa sufere.Gandeste-te ca nici ei nu ii este usor sa stie ca cel mai bun prieten al ei este indragostit de ea.Si ca nu intelege ce este cuvantul '' NU''
Mult succes!
Hmm.Destul de complicata situatia...
Dar tu o iubesti.Insa sentimentele nu sunt reciproce.
Daca are pe altcineva si ti-a spus ca il iubeste, si ca intre voi doi nu poate exista nimic, inseamna ca nu mai merita sa incerci
Nu s-au terminat fetele pe pamant...Mai sunt alte fete care te vor rasplati cu aceleasi sentimente
Dar cu ea, nu cred ca vei mai avea sanse...
Poti astepta... Dar... Nu cred ca iti convine sa astepti o persoana care nu te iubeste...Parerea mea.
Sper ca ti-am fost de ajutor...
Pupici :*:*
pa`pa
by A'ndotsza
Nu mai are rost sa incerci ceva daca tii la prietenia ei. Respecta-i decizia si asteapta ca celalalt sa dea cu bata in balta. Baietii gresesc mai mereu; e o chestiune de timp.
Apoi, are balta peste.
Nu prea cred.
Intreab-o totusi care sunt lucruri care s-ar putea imbunantati la modul tau de comportament, poate sunt domenii in care te maturizezi si cine stie...
Te inteleg perfect stiu cum e sunt cam in aceeasi situatie .si greu
Dar na din propria experientza am incercat multe si nu prea o mers Deci mai bine bucarate ca o ai ca prietena si nu exagera ca sa no pierzi ca amica ca dupa sti o sa regreti.
Si nu fi trist sunt o gramada de fete dragute(nu ca ea dar poate mai speciale )
Nu cred. Daca te vede doar ca un prieten e mai bine sa o uiti si sa fi prietenul ei.