| ImSorry a întrebat:

Imi place foarte mult de un baiat, care e mai mare decat mine cu 2 ani.Eu am 14, el 16.Problema e ca eu sunt din Bucuresti, iar el din Oradea.Ne-am cunoscut pe internet.Suntem prieteni destul de buni.Eu tin foarte mult la el.si chiar daca el e foarte departe de mine, nu pot sa-i spun.Sunt timida din cap pana jos.De fiecare data cand incerc sa ii zic, ma opresc, deoarece nu pot.De ce trebuie sa fiu timida?sad Ce sa fac sa prind curaj?

2.Inca ceva, daca o fata va spune sentimentele pe care le are, va spune ca va place, cum reactionati? Ce sentimente nasc in sufletul vostru?

Multumesc.

5 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Offf ce rau imi pare pentru tine acum pe bune ai pus atit de mult suflet pentru o persoana care ai intilnit o pe internet si apoproape ca nici nu o cunosti atit de bine.tu in bucuresti el din oradea.eu daca as avea o prietena din Cartierul militari si eu din Stefan Cel mare aproape ca nu as suporta.Acum Pe bune Bucurestiul Cit este de mare orasul chiar nu ai intilnit pe nimeni pe placul tau?
Si inca cevaTu chiar crezi ca o astfel de Relatie de la distanta.si ce distanta se poate,,, nici nu stiu cum sa ti spun sa nu te intristez.Cred ca esti extrem de romantica extrem de visatoare si extrem de.Cum sa ti spun sa nu te jignesc...Dar nu mai spun nimic si hai sa ti raspund la intrebare...dar imi este atit de greu pentru ca nu prea stiu ce sa ti spun.mai bine iti d au un sfat Din cauza timiditati poti pierde multe asa ca ti am spus destule.in fine ai doar 14 ani esti doar un copil inocent si ai vise frumoase//poate prea frumoase si s ar putea sa ai doar de suferit. Cred ca ar trebui sa fii mai realista.si cu capul pe umeri.dar iar revin si spun ai doar 14 animulti inainte.

| Karisma a răspuns:

Sincer imi pare rau pentru tine.tu practic nici nu il stii, prin vorbe iti pare un mielusel, dar prin fape un dezastru.Alege-ti jumatatea cineva din cartier sau poate macar pe cine il cunosti de ceva ani

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Nu prea cred ca rezolvi ceva spunandu-i sentimentele tale fata de el, din cauza distantei.Nu prea aveti cum sa fiti impreuna...pentru ca tu nu sti ce face el acolo si nici el nu stie ce faci tu aici si serios, ce fel de realtie e aia in care vorbiti doar pe messenger.Nu are rost.Iesi afara, incearca sa cunosti alti baieti.Nu cred ca esti singura fata cu care vorbeste.Si el la un moment dat va cunoaste o fata de care se va indragosti si atunci poate nu va mai vorbi atat de mult cu tine si te-ai simti naspa.Eu zic sa nu te atasezi de el sau sa incerci sa-l uiti pentru ca iti faci rau si te amagesti singura.
Succes!

| βʋϰβʋииʏ a răspuns:

Poii pune si tu mana pe manerul de la usa si deschideo ai sa vezi o lume plina de baieti din Bucuresti chatterbox
El poate sa te minta si sa spuna ca are 16 da poate fii mai mic sau chiar mai mare.
Asa te va duce in eroare
Tu cautati colegi de scoala smug
Iti sfatuiesc sa incerci pe la liceuribatting eyelashes. Baieti de a 12 sunt super smug
Da tie nu tii recomant tii recomand pe aia de`a 9 =]]
Succes. Si uital pentru. ca n-are sanse relatia voastra el poate zice ca este cu tine pe mess chatterbox da el poate fii cu una pe care o si vede
Si nu trebuie ca noi fetele adica femeile smug sa suferim din cauza LOR. Se stiu eii [BAIETII] Crekk chatterbox
Succes wave
T`am pupat dulce si apasat >big grin>

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Relatiile la distanta sunt destul de dificile, dar pot reusi daca sunteti fideli si aveti incredere unul in celalalt. Insa ai grija, relatiile la distanta pot deveni foarte periculoase, atunci cand vine vorba de intalnire in viata reala ( nu in mediul online).De ex : tu zici ca te intalnesti cu baiatul din poza si in fata iti apare un pedofil (sunt multe cazuri).

2. Daca as fi baiat si o fata mi-ar spune ca ma place si eu as fi atras de ea, ar fi cool! Daca nu o plac, as prefera sa stau departe de ea.