Cand vezi ca incearca sa te lovesca, opreste-l si intreaba-l de ce tot te loveste ca parca erati prieteni. Dar, foloseste o voce calma si uite-te in ochii lui... Incearca sa infiripi relatia care spuneai ca o aveai cu el vara, sa vorbiti din nou foarte des. Si mai incearca sa-l inviti sa stea in banca cu tine... Nu stiu, fa cat mai multe lucruri care sa va apropie mai tare :*
Fa-l tu sa fie interesat de tine. Noi iti spunem doar niste pareri, dar trebuie sa vina de la tine ideile pentru ca tu il cunosti, tu stii ce ii place, ce nu, cum ar vrea sa fii, si cum ar uri sa fii. Gandeste-te la o metoda prin care sa-i deschizi ochii, sa-l faci sa fie interesat de tine. Nu stiu, poate ii plac fetele sexy, du-te si fa sala sa arati intr-atat de bine incat sa-i explodeze scula cand te vede. Ii plac pitipoancele, imbraca-te ca ele dar fii o fata simpla la comortament. Sunt multe criterii de mentionat aici, nu cred ca ai chef de citit o gramada. Deci una iti spun, daca e iubire adevarata, nu te vei da batuta niciodata. Love is the way, and it's magic! Stiu ca poti! sa-mi spui daca ti-a reusit. Is aici sa te sustin buddy! Succes! funda baby! sper sa faci totul bine si ca te-am ajutat. si inca ceva. as vrea sa stiu ce ai facut, poate imi raspunzi, sa vad ce vrei de la viata si cum vrei sa actionezi, sa te ajut mai detaliat good luck buddy!