| cciufulitha94_9938 a întrebat:

Imi place foarte mult de un baiat de la mine din cartier! el are 25 de ani, eu am 17. mi-am luat inima in dinti si alaltaieri seara i-am aruncat un biletel in care i-am zis sa imi dea un mesaj cu nr lui sau un apel, dar dupa vreun minut m-a sunat. Mi-a zis ca s-a uitat de foarte multe ori la mine, ca sunt frumoasa, ca am o voce dulce, ca vrea sa iesim la un suc sa mai vbm ca el ma place mult.la sf mi-a zis ca ma suna a doua zi si mi-a zis sa il visez, sa ne visam impreuna. problema e ca a doua zi nu m-a sunat(adica ieri). azi i-am trimis un mesaj si i-am zis ca e cam mandru si l-am sunat eu si mi-a zis sa nu ma supar doar ca s-a gandit si intre noi este o diferenta mare de varsta. Dupa ce i-am trimis un mesaj in care i-am spus ca de maine oricum o sa fiu majora si ca macar la multi ani sa imi zica, mi-a trim urmat mesaj :" Nu trebuie sa fi suparata pe mine dar nu cred ca m-ai inteles, normal ca vreau sa fim prieteni si crede-ma ca nu am figuri cum crezi pentru ca deocamdata nu am vb fata-n fata si nu stii cum sunt.la prima vedere un om poate parea si bun si rau, deci nu trebuie sa ma judeci. O noapte frumoasa! Eu nu am credit dar am sa-mi incarc tel si o savb mai multe binteles daca vrei". Eu ce pot intelege din spusele lui si mesajul lui? va rog dati-mi si mie un sfat ca nu stiu ce sa fac. va rog! cum sa fac sa pot avea macar o sansa la el sa ii arat ca in ciuda diferentei de varsta stiu sa gandesc. va rog

10 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

Te mananca ...pasarica. cu siguranta.

| RimePeHartie a răspuns:

Dupa spusele lui si el vrea sa te cunoasca. da'i aceasta sansa, sper doar sa nu te vada doar ca pe o prietena dar unde se naste o prietenie acolo poate sa se nasca si o relatie serioasa. Fi sigura ca o sa te sune de ziua ta sau poate chiar o sa te caute sa iti ureze personal ''la multi ani''. Sper sa reusiti sa fiti impreuna. Si app. La multi ani! sa ai tot ce iti doresti si o petrecere frumoasa, sa te distrezi la majorat smug

| Ofiintă a răspuns:

Eu zic sa lasi biletelele la fel si sms la o parte
Pentru ca sa te poata crede matura va trebui sa vb fata in fata
Cine stie?
poate vrea doar sa te foloseasca
Cunoaste-l si vezi ce fel de om este
Multa bafta!

| Mary_5158 a răspuns:

Eu te-as sfatiu sa-l lasi sa faca el urmatorul pas. ceia ce trebuia sa faci tu,ai facut(felicitari pentru curaj,ca eu nu as indrazni)ce iti ramine de facut e ca sa ii fii mereu (posibil)in calea lui,adica sa ai ocazia de a vb cu el live,cum a zis si el, dar asta nu inseamna ca mergi in urma lui ca un catelus. sper ca am fost inteleasa, bafta
ps LA MULTI ANI

| Serafir a răspuns:

Zii ca vrei doar sa o faceti fara obligatii happy baiatu e cu cap, baiat bun nu vrea sa profite de prostia ta.

| A_7260 a răspuns:

Buna.
Parerea mea este ca pur si simplu nu te merita. Stii? Dragostea nu are varsta. Daca si el vroia cu adevarat o relatie cu tine, asa cum vrei tu, nu spunea ca e mare diferenta de varsta intre voi.Probabil crede ca daca esti mai mica nu stii sa iubesti...Dar sunt sigura ca nu e asa.
Fii tare! Sunt multi baieti in lume!
Succes!

| divisima a răspuns:

Lasa-l! n-are bani nici de creditlaughing

| UNomBATRAN a răspuns:

Cine are nevoie de una care gandeste?- gandeste mai putin si fa mai multwinking

| BloodyAngel1900 a răspuns:

Dupa ce a spus vrea doar sa fiti amici.nu ve-ti fi mai mult de atat.eu prefer sa spun sa il uiti

| VampireDreamer a răspuns:

Ofera-i/cere-i o zi in care sa va cunoasteti. Rezultatul va fi cel corect.