Dupa spusele lui si el vrea sa te cunoasca. da'i aceasta sansa, sper doar sa nu te vada doar ca pe o prietena dar unde se naste o prietenie acolo poate sa se nasca si o relatie serioasa. Fi sigura ca o sa te sune de ziua ta sau poate chiar o sa te caute sa iti ureze personal ''la multi ani''. Sper sa reusiti sa fiti impreuna. Si app. La multi ani! sa ai tot ce iti doresti si o petrecere frumoasa, sa te distrezi la majorat
Eu zic sa lasi biletelele la fel si sms la o parte
Pentru ca sa te poata crede matura va trebui sa vb fata in fata
Cine stie?
poate vrea doar sa te foloseasca
Cunoaste-l si vezi ce fel de om este
Multa bafta!
Eu te-as sfatiu sa-l lasi sa faca el urmatorul pas. ceia ce trebuia sa faci tu,ai facut(felicitari pentru curaj,ca eu nu as indrazni)ce iti ramine de facut e ca sa ii fii mereu (posibil)in calea lui,adica sa ai ocazia de a vb cu el live,cum a zis si el, dar asta nu inseamna ca mergi in urma lui ca un catelus. sper ca am fost inteleasa, bafta
ps LA MULTI ANI
Zii ca vrei doar sa o faceti fara obligatii baiatu e cu cap, baiat bun nu vrea sa profite de prostia ta.
Buna.
Parerea mea este ca pur si simplu nu te merita. Stii? Dragostea nu are varsta. Daca si el vroia cu adevarat o relatie cu tine, asa cum vrei tu, nu spunea ca e mare diferenta de varsta intre voi.Probabil crede ca daca esti mai mica nu stii sa iubesti...Dar sunt sigura ca nu e asa.
Fii tare! Sunt multi baieti in lume!
Succes!
Dupa ce a spus vrea doar sa fiti amici.nu ve-ti fi mai mult de atat.eu prefer sa spun sa il uiti
Ofera-i/cere-i o zi in care sa va cunoasteti. Rezultatul va fi cel corect.