| andreea_6355 a întrebat:

Imi place foarte mult de un baiat.Insa el are prietena si am fost colega cu ea(nu prea vorbesc cu ea ca e "cu nasu pe sus". Ce ma sfatuiti sa fac? cu toate ca il plac nu am avut curajul sa ii spun ce simt,(nimic macar nu ma cunoaste), si mie teama sa vb cu el pentru ca ma poate respinge ca are "prietena"...crying crying

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Are prietenă = e luat!
Ce mama dracu' o fi aşa de greu de priceput?
Se vede clar că sunteţi mai multe şi aveţi aşa o competiţie cam râcâitoare între voi.
Şi totuşi, nu mai sunt bărbaţi liberi?!

| Marcelino a răspuns:

Nu trebuie sa te temi de un refuz.thumbs up

| candycarrie a răspuns:

Daca are prietena atunci eu zic sa nu te bagi pentru ca nu e frumos, si roata se intoarce.Nu te imbraca provocator si sa te dichisesti ca sa ii furi iubitul alteia. Indiferent de cum e tipa, eu zic sa astepti sa fie liber. Eventual incearca sa fi prietena cu el si eventual cand se va desparti de actuala atunci vei trece la urmatoarea faza: flirtul. Pana atunci nu te complica.

| Erika:) a răspuns:

Nu incerca sa stai cu el mereu...prefate ca nici nu iti pasa de el dar fate observatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probeaza si vezi ce iti zice trebuie sa vb cu el daca nu va ramane un mister

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum sunt si eu in situatia asta ca si tine numai ca eu nu prea ma cunosk cu prietena lui, dar am fost o seara cu el-amor si nici nu stiu ce sa fac.Asa ca trebuie sa fim linga iei ca sa vada cai iubim noi. Dar cum?

| CarNageAlex a răspuns:

Da.au dreptate, spune-i ce simti pentru el.deki incearcati norocul.provoacal.sia stea.incearca sa il cuceresti.winkingmerge.deki BAFTA:d

| irina_2454 a răspuns:

Spune-i ce simti daca nu este pre tarziu si incearca sa il cuceresti imbracate provocator incearca.