Hmm prin asta trec si eu! Sunt cu o fata si imi fc mare placere sa vb cu o alta fata, sa stau cu ea etc, insa fara abordare, insa, exista o problema nu stiu daca ma pot abtzine sa nu ma dau la ea! Exista intre noi placere comuna de a ne apropia unul fata de celalalt, verbal, fizic hmm cred ca este si fizic! Parerea mea ete ca l-ar tenta sa incerce si la tine! Sincer sa fiu nu stiu daca exista posibilitatea ca un baiat si o fata sa se placa, apoi sa ramana prieteni si doar atat! Eu sincer nu cred asta! la un moment dat tootul va lua intorsatura! in fine eu cred ca te place, daca vrei m muult gen : sa il obtzi pe acel baiat, incearca si mai muult de atat, provoacal, determinal sa iti dea o intalnire, apoi cand sti k e al tau in ziua aia, intaratal un pic, fa-l sa se simta bine, apoi, lasa sa vina de la sine pentru a doua zi, nu ii pune conditia: vrei sa fi cu mine? te desparti de tipa! succes
Ceea ce cred eu este ca in niciun caz nu trebuie sa te bagi peste ei. Gandeste-te daca ai fi tu in situatia prietenei lui. Cum te-ai simti sa stii ca prietenul tau vorbeste cu alta ore in sir si ii place de alta? Nu vreau sa fiu rautacioasa dar nu mi s-ar parea corect. Stii vorba aia." ce tie nu-ti place altuia nu-i face". E exact la fel. Si poate acel baiat nu te place deci nu visa. Daca vorbiti mult poate insemna ca te vede ca pe o amica foarte buna, sora chiar. Chiar nu trebuie sa te bagi peste ei. Si semnele ca un baiat te place ar fi : sa te sune mereu, sa insiste, sa incerce sa te sarute sau sa se dea la tine si multe altele. Dar gandeste-te la inca o chestie. Daca el face asa cu prietena lui ( ca vorbeste cu alta adica cu tine mai mult decat cu ea si tot ce ai zis mai sus) tu daca ai fi cu el crezi ca nu ar face la fel si cu tine? Sa se dea si la altele daca ai fi cu el. Poate e fustangiu si la urma vei ajunge sa suferi. Cel mai bine ar fi sa-l intrebi daca tine la actuala lui prietena si daca ii place de tine. Fara jena. Iti urez succes! Si ai grija ce vei face.
Bună. Aşa cum spune şi @Iasmiine nu este prea frumos să te bagi peste ei.Dar din moment ce vorbeşte foarte mult cu tine sigur are vreun interes.Iar mai devreme sau mai târziu el tot va încheia relaţia cu fata aceea. Cel mai bine este să vorbeşti deschis cu el şi să îl întrebi. Succes!
Draga mea,te complici cu un fustangiu,am intervenit si eu o data intr-o relatie, nu pot sa spun ca regret, dar faza e ca baiatul era plictisit de fata aia si s-a indragostit de mine si a renuntat la ea.Nu stiu daca prietenul tau vrea sa renunte la fata aia sau doar se joaca cu tine si ii place sa aiba mai multe prietene, sa filtreze cu tine.Chiar daca te placa,nu ar trebui sa te implici intr-o relatie cu el daca sta cu fata aia,nu conteaza de cat timp,decat daca renunta la ea si sti sigur ca a facut asta.E bine ca comunicati mult,dar nu sti daca spune adevarul,daca vorbeste mai mult cu tine,poate esti mai deschisa si poate vrea sa vada cum evolueaza lucrurile,nu stiu, dar barbatii sunt vanatori si le place sa cucereasca, asa ca nu are nimic de pierdut.Iti dai seama ca te place dupa modul in care vorbeste cu tine,daca e dulce,daca iti face complimente,daca te rasfata,te alinta,daca e atent cu tine,sau cand il vezi daca te priveste fix, daca face vreun gest prin care sa arate ca te place, daca bate apropuri cum ca ar putea fi cu tine sau ca te-ar placea.Sunt o multime de semne,trebuie doar sa stii sa le recunosti,si daca ii raspunzi la ele,atunci va actiona si iti va cere sa va vedeti,nu zic sa nu te duci neaparat,poate tipul merita desi e fustangiu si ar insela-o pe acea fata,dar important e sa ii spui apoi ca nu iti place sa te intalnesti cu baieti care au prietena,astfel,daca isi va mai dori sa te vada si i-ai lasat o impresie buna, daca acea fata nu inseamna nimic, o va lasa.Deci tu doar fi atenta cum se comporta cu tine si sa afli daca nu sta de mai mult timp cu acea fata,comporta-te frumos cu el si sa nu ii permiti sa te trateze ca pe roata de rezerva, sa nu stai cu el daca nu o termina cu acea fata, sfatul meu
AndrewTate7789 întreabă: