| georgy7165 a întrebat:

Imi place foarte mult de un baiat si inima mea ar vrea sa fiu cu el dar ratiunea nu ma lasa...nu stiu ce sa fac? Mentionez ca am fost cu el si apoi eu i-am dar papucii... ce ar trebui sa fac?

5 răspunsuri:
| SufletDeCopil a răspuns:

Buna,
Pai eu as zice sa fi cu el cat timp ai ocazia.pentru ca dupa-aceea cand il vei vedea ca alta.nu prea cred ca o sa-ti placa.straight face Si in plus gandeste-te si la sentimentele lui.crezi ca lui i-a fost usor sa s e desparta de tine? straight face

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Fă ce-ţi dictează inima.
Cum adică raţiunea nu te lasă? El e muritor de foame şi tu fată de miliardar sau care-i chestia că nu prea pricep asta.

Iubiţi-vă frumos.
Succes.

| Bacemi a răspuns:

I-ai dat papucii o data. Nu cred ca mai vrea asta si a doua oara. E greu de crezut ca mai poate fi o relatie. Nu mai poate fi ca inainte. Ori te vei schimba tu incat nu te mai recunosti ori vei avea in fata alt baiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai...impacate cu el pana nu il pierzi definitiv, ratiunea exista, dar daca iubeste trebuie sa mai si lasi ratiunea de o parte. Daca i-ai dat papucii, cred ca ar fi o idee buna sa si incerci tu sa impaci cu el, dar intai stati de vb "amical". eu consider ca trebuie sa lasi si inima sa isi zica parerea, daca vrei sa ai parte de dragoste

| HBK a răspuns:

Fii mai sigura pe ceea ce vrei si tu cu adevarat.Cu siguranta acel baiat se va simti prost daca ii dai papucii si a doua oara.Gandeste-te si din prisma lui.roga-te sa nu se intoarca roata o data si o data.