anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place foarte mult de un baiat, suntem foarte apropiati, ne simtim bine unul in preajma celuilalt, dar cand vine vorba de sarut simt ca-mi este rusine si nu pot sa fac asta. Ma simt de parca nu stiu sa sarut, dar dupa 2 relatii de lunga durata cu singuranta stiu sa sarut! Ce sa fac?

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sa nu iti fie rusine, lasa lucrurile sa curga in voia lor

| RAY a răspuns:

Sa il saruti cu tupeu

| anonimg a răspuns:

Daca Dumnezeu ti-ar da un sfat l-ai primi? Si daca da, pe ce loc ai pune sfatul?
Cauta sa faci voia Lui; nu ce zic oamenii, si nici ce simti tu.
Puteai sa fi avut doar o singura relatie; dar ai avut doua -iar acum esti la a treia- pentru ca te-ai lasat calauzita de simturi, in loc sa te lasi calauzita de ratiune.
Nu te mai lasa calauzita de inima; pe aceasta predai-o lui Dumnezeu, si lasa-L pe El sa lucreze in viata ta, cautand sa faci ce este bine si placut inaintea Lui. Vei vedea atunci cu ochii tai ce poate sa faca Dumneeu cu/in viata ta. Numai asa vei putea fi fericita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Fii tu însuţi,totul va veni de la sine, nu-ţi face griji, faci asta doar, doar atunci când vei fii cu adevărat pregătită.
Te pup, nu-ţi mai fie ruşine că nu mori acum!

| TeAjut12 a răspuns:

Pai poate sunteti odar amici si nu simti ca vrei mai mult big grin

| wolder a răspuns (pentru TeAjut12):

Amandoi ne placem mult si nu ne comportam ca si 2 amici, dar totul pana la sarut pentru ca eu nu pot face asta...

| TeAjut12 a răspuns (pentru wolder):

Inseamna ca nu vrei...

| TeAjut12 a răspuns:

Inseamna ca nu vrei sa pierzi prietenia cu el, sarutandul tu crezi co sa distrugi tot ce ati construit voi si de acea nu poti

| wolder a răspuns (pentru TeAjut12):

N-am prea fost prieteni, ne-am cunoscut si-am inceput sa ne facem ochii dulci, ne placeam de la a 2-a, 3a oara cand ne-am vazut.