Un coleg de-al nostru a vorbit cu el si el a spus "Nu", nu vrea o rel...atunci de ce tot se uita dupa mine si face in asa fel incat sa fie numai langa mine? Urata chiar nu sunt, adica..sunt o fata finuta, cu bani, frumoasa, n-am nici un defect.
Din moment ce tea pupat pe obraz si te inbratisa eu cred ca ati putea fii impreuna. Ajutal si tu cu poblemele lui, inplicate si tu mai mult in viata lui sa vada si el ca iti pasa. Daca el continua sa fie dragut cu tine inseama ca se poate intampla ceva.
Bafta
Dupa tot ce mi-a zis in acea seara,ca are probleme,serviciu,ca suntem colegi,etc.i-am zis ca il pot ajuta cu orice problema,ca il inteleg,ca ne vom intalni cand va putea el,din contra, e mai bine ca suntem colegi deoarece ne putem intalni doar la ore, asta i-am zis dimineata iar seara mi-a zis de faza cu pozele, ca au inteles prietenii lui ca suntem impreuna, etc
Aunci fa cuma sa iesiti in oras cumva.Adu si tu vorba ca iti place sa iesi prin oras seara la o cinea...etc.El te va intreba daca vrei sa mergi cu el si tu accepti invitatia va duceti la un restaurant, o cafenea ceva acolo gasiti voi si il intrebi daca are pe cineva, daca ii place de cineva... etc. Daca spune nu incearca tu sa te bagi in inima lui.Fa tot posibilu sa te placa cat mai mult pe zi ce trece.
Bafta
Andrei,daca va spune "NU" la faza cu iesitu'in oras? El spune ca nu prea e timpul de rel acum, ca are niste probleme, ca este cu serviciul si asta-i ocupa tot timpul, asta a spus.dar face niste faze care arata ca te place.
Cred ca ar trebui sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. Nimic nu e intamplator, daca si el te place atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Nu-l presa, lasa-l cateva zile sa se gandeasca la ce i-ai zis. Lasa-l sa-si rezolve problemele pe care le are si mai incearca sa vorbesti cu el. Nu ii esti indiferenta si faptul ca a fost sincer cu tine de la inceput, eu zic ca are o bila alba. Rabdarea e o virtute cateodata
beausingurlamasamea întreabă: