Cred ca primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa vorbesti cu fretele tau, sa ii spui ca il cam placi pe prietenul lui dar sa ii ceri sfatul si parerea. fal pe fratele tau sa creada ca el are ultimul cuvant de spus in ceea ce priveste viitorul posibil cu prietenul lui chiar daca de fapt tu o sa ai ultimul cuvant. asa va considera ca ti cont de parerea lui si nu cred ca va avea de comentat, se va simti important pentru tine. apoi ai putea sa il rogi sa iesiti odata cu baiatul respectiv. poate asa te vei mai apropia de el si il vei cunoaste mai bine. Totul o sa mearga de la sine, inceputul e mai greu si daca fratele tau iti va fi aliat, vei reusi sa te apropii de baiatul pe care il placi. mult succes:*, sper ca am ajutat
Pai.cand te intalnesti cu el intra in vb cu el:intreaba-l ce face, de ce nu mai vine pe la fratele tau.K nu l.ai mai vazut de mult...si uite asa o sa inceapa discutia.Si daca ai curaj ii spui ca ti.a fost dor d el.etc
Parerea mea este ca ar trebui sa-i spui asta:
-Vreau sa vorbesc cu tine ceva serios pentru mine. Eu tin foarte mult la tine, si nu stiu daca mai vazut dupa comportament, ca te plac. Eu vreau ca tu sa te gindesti la ceea ce ti-am spus si sa-mi spui cit mai curind daca putem fi impreuna...
Asta e doar un exemplu, si mai bine sa-l urmezi... Sper ca ti-a fost de folos, is apropo, intrebarea care ai pus-o nu e deloc copilaroasa, caci pentru ce mai este TPU?
Poarta discurii cu el gen:
- Cum iti mai merge pe la scoala, cu prietenii
- Afla mai multe despre el... Intreaba-l daca are chef de un suc, prajitura, ceva...
Da' tot nu stiu. CATI ANI AI?
-------------------------------------------- fundita?
Trebuie sa-l "lichidezi" pe fratele tau.O sa mearga sigur.[Nici nu ma stept la o funda ]
Pai parerea mea este sa ii iei nr de telefon sau id de mass de la fratele tau si dupa vb cu ell. cemai face. cum o duce cu dragostea.