De ce nu il intrebi daca iti place de tine. Sau propune-i tu daca vreti sa fiti iubiti nu ai fi prima si ultima fata care face asta, lasa putin din orgoliu tau daca vrei sa fiti impreuna
Tie iti place un baiat, numai pentru faptul ca arata bine? Deocamdata.nu faci nimic, pentru ca e prea curtat.pentru "frumusetea" lui.
Cum sa-l intrebe direct? nu se poate! ar crede ca e nebuna,n-ar mai bagao in seama, dar te intreb ceva Katherine:il iubesti sau e doar asa ca e frumos? daca il iubesti atunci date pe langa el deveniti buni prieteni, iar apoi poti sal intrebi daca te place.
Aa si arata bine si daca sta cu tine cateva zile si tea folosit ce mai zici? nu suna mai bine intai sa-l cunosti si dupa sa actionezi? Te uiti doar la corp si nu-i bine -.- uitate si la suflet
Pai daca te ia in brate vb pe mess.si iti da semnee poatee chiar te placee
bate si tu app despre voi 2. daca te place si spune-i si tu ca il placii.si poate se infiripa ceva:
Bafta! fundita
Edwin gresesti;]...asa am facut eu
lasa.l la momentu potrivit.da, te pe langa el.cauta subiecte si o sa.ti dai seama
Eee... acum eu am devenit baiatul cel rau? mda... cred ca am gresit acolo mai sus. scuze