| Katherine4078 a întrebat:

Imi place foarte tare un coleg de clasa, arata foarte bine cred ca orice fata si-ar dori un prieten ca el, dar mai e inconjurat si de alte fete care se dau la el ( tot de la mine din clasa ) in restul orelor se uita in ochii mei si vorbim pe mess mai glumim, e destul de dragut cu mine dar nu prea stiu ce sa fac, credeti ca ma place? Pentru ca tot da semne, adica ma ia in brate chestii de genul asta.

Răspuns Câştigător
| scabex a răspuns:

De ce nu il intrebi daca iti place de tine. Sau propune-i tu daca vreti sa fiti iubiti nu ai fi prima si ultima fata care face asta, lasa putin din orgoliu tau daca vrei sa fiti impreuna

8 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Tie iti place un baiat, numai pentru faptul ca arata bine? Deocamdata.nu faci nimic, pentru ca e prea curtat.pentru "frumusetea" lui.

| Rolly a răspuns:

Intreba-l direct daca ii place de tine, si ai sa stiihappy tongue

| Abcdadetrtf a răspuns:

Cum sa-l intrebe direct? nu se poate! ar crede ca e nebuna,n-ar mai bagao in seama, dar te intreb ceva Katherine:il iubesti sau e doar asa ca e frumos? daca il iubesti atunci date pe langa el deveniti buni prieteni, iar apoi poti sal intrebi daca te place.

| Castiel a răspuns:

Aa si arata bine si daca sta cu tine cateva zile si tea folosit ce mai zici? nu suna mai bine intai sa-l cunosti si dupa sa actionezi? Te uiti doar la corp si nu-i bine -.- uitate si la suflet

| Cory_3470 a răspuns:

Pai daca te ia in brate vb pe mess.si iti da semnee poatee chiar te placeestraight face

bate si tu app despre voi 2. daca te place si spune-i si tu ca il placii.si poate se infiripa ceva:

Baftahappy! funditabatting eyelashes

| ankadella a răspuns:

Edwin gresesti;]...asa am facut eu
lasa.l la momentu potrivit.da, te pe langa el.cauta subiecte si o sa.ti dai seama

| Rolly a răspuns:

Eee... acum eu am devenit baiatul cel rau?tongue laughing mda... cred ca am gresit acolo mai sus.tongue scuzetongue

| ProfulDeLaMate a răspuns:

Nu ma mir ca asa fac si eu cu fetele laughing