Mai, draga mea, de ce neaparat cel pe care ti-l doresti prieten, trebuie sa fie de la aceeasi scoala cu tine? Du-te, te rog doua cartiere, mai la deal sau mai la vale de tine si cauta-ti un "amic"...zau?!
Daca zici ca iti place de el, iar el e mai retras, mi se pare o treaba super simpla. Un baiat care e mai retras ii place linistea, ca si mie, iar te pot ajuta, spune-i ca ai vrea sa iesiti sa va cunoasteti, macar sa iesit in oras la o plimbarica cat mai singuri, de fapt nici chiar asa, da nu inconjurati de prieteni.
Daca e mai retras inseamna ca nu i place sa vorbeasca mult despre unele lucruri. E mai misterios si pariez ca de aia te-ai indragostit de el, lucrul asta merge spus ca argument cand vei avea de gand sa-i zici cal placi, ca e diferit.
Vorbeste cu el, fiti nedespartiti, o sa observi ca daca te gaseste atragatoare in discutii o sa funcioneze. Sper
Successs! mult.
Relatia cu un coleg de clasa e al naibii de dificila mai ales la despartire.Baga-l in seama, glumeste, fa-l sa se simta bine in compania ta.
Este foarte greu sa ai o relatie cu o pers din cls ta.Eu zic sa te gandesti si la dezavantaje nu numai la faptul ca il placi, ca pana la urma nu asta este tot ce conteaza, placutul... Gandeste-te ca s'ar putea sa se termine urat, dar daca tu vrei este alegerea ta, ai putea sa te duci sa te bagi in seama cu el, poate se pricepe la o anumita materie roaga' sa te ajuta sau ajutal tu pe el, dai sms-uri ca poate daca nu te vede fata'n fata nu ii va mai fi asa rusine.Succes
Am fost in aceeasi situatie, aproape. Si am fost impreuna, nu o zi, dar aproape o saptamana. Inainte de aceasta eram prieteni foarte buni. Insa dupa, am devenit niste simpli prieteni si simpli colegi de clasa. Aceasta ma doare foarte mult, chiar si acum, in fiecare zi regret ceea ce s-a intimplat, acum imi dau seama ca prietenia dintre noi a fost mai importanta. Faptul ca am fost impreuna a sticat toata relatia, nu vom mai putea fi niciodata prietenii care am fost cindva. Cred ca ai inteles ceva din aceasta, cauta alt baiat, dar pe acesta fa-l asa ca sa va simtiti bine, sa aveti ce vorbi, sa deveniti prieteni buni, pentru ca prietenia este ceva frumos si care trebuie de pretuit la timp.
Fi cu tupeu spune-i in fata... ce simnti poate merge sau... date pe langa el spune-i in pauza daca vrea sa mergeti la o cafea daca refuza deci inseamna ca refuza sa iasa cu tine si sa fie ceva intre voi