Cum vine si asta: am o relatie, dar nu simt nimic pentru el? Te minti pe tine, il minti pe el si cred ca te joci si mai departe cu urmatorul!
Pai u stai cu un baiat si ravnesti la altu? aici ii viata reala nu telenovele! nu cred ca parintii tai te obliga sa stai cu cineva! du-te unde simti u k-i bine! vb lu dan36 ce te taie inima! pentru ce sa stai cu unul pe care nu-l iubesti, daca sufletul e la altul? sau iti place sa-l saruti pe pr tau si sa te gandesti la celalalt? creste adrenalina sau? buh.du-te la baiatul ala.numa.nu astepta minunea! spune-i explica-i k-l placi, frumos cu calm. daca lui poate ii place de alta.asta e nu ai ce sa faci. dragoste cu sila nu se poate! si daca te gand k daca pleci de langa pr pentru baiatul ala.si ii piezi pe aman2.gresesti! daca pe pr nu-l placi.nu ai pierdut absolut nimic! bafta mare s-ai!
Sper sa te ajut. Sit mea e aprox la fel numai ca eu sunt baiat, nu am prietena. Si de cate ori incerc sa abordez una, sau primele discutii, cand vb la tel pe mess sau la prima intalnire intervine ghinionul, pot spune ca am ghinion la fete, tu nu ai pentru ca ai deja prieten, de fiecare data mi se intampla cate ceva si strica momentul, nu are rost sa mai vb de sit mea. Zici ca simti ca o dai in bara, mai ai pana sa o si dai in bara, deci fa ce crezi ca e mai bine desi ssi mie imi este greu, pana la urma suntem oameni, si toate se lot rezolva daca avem putin curaj sadeschidem gura si sa ne spunem parerea, timiditatea trebuie lasata la o parte. stii teoria e usoara dar practica putin mai grea. Iti urez multabafta si alege pe.cel care simti, nu pe aman2 caci si tu poti fi pusa in aceiasi sit si nu iti va place. Pup si sper sa te fi ajutat
Nu esti singura nefericita care are curajul sa fie SINCERA doar aici. Instinctele iti sunt date sa le folosesti Nu sa le ignori. Fi sincera cu tine si cei din jurul tau Si vei o viata frumoasa
Buna, daca nu iti mai place de el dai papuci si spune-i ca nu mai simti nimic si la celalat intreaba ce crede despre firea ta si daca ii place de tine si afla daca este cu cineva ca o sa dai in bara... Bafta! fundita?