| alex9101 a întrebat:

Imi place mult de o fata care mi se pare ca si ei ii place de mine. Cand ma intalnesc cu ea si cu colegele ai ele imi tot spun ce ei ii place de mine. Ce ar trebui sa fac sa fiu impreuna cu ea? FUNDA la rasunsul cel mai bun

Răspuns Câştigător
| AMa19 a răspuns:

Poi daca ei i` placede tine, atunci chiar este foarte simplu. Aseaza in asa fel in ca sa fii singur cu ea si sa vorbesti intre 4 ochi si sa va lamuriti sentimentele, iar daca chiar i` place de tine, intrea-bo cat se poate de frumos si de sincer daca vrea sa fie cu tine, apoi daca zice ca da, apropiete de ea si sarut-o apetisant, apoi spune-i ceva frumos ( fai un complimetn ), asa o faci sa se indragosteasca si mai mult de tinewinking. Succes si sper sa ai noroc in ceea ce iti propui happy :*. fundita? big grin

| alex9101 explică (pentru AMa19):

Si o intreb pur si simplu,, Ai vrea sa fii cu mine?,,?

| AMa19 a răspuns (pentru alex9101):

Exact... nu este asa greu... doar sa ctrebuie sa iti iaei inima in dinti si sa incerciwinking. Succes sper sa reusesti ceea ce iti propui happy :*.

3 răspunsuri:
| IulianDBI a răspuns:

Iti dau acelasi sfat cum am mai dat si la altii, iesiti afara, plimbati-va, fa-o sa rada cat mai mult, incearca sa ai cat mai mult contact vizual, apoi la sfarsit ofera-te sa o duci acasa, iar cand aproape ati ajuns, zii sa va asezati pe o banca 2 minute si ii zici ce simti pentru ea,, si intreab-o daca vrea sa fie impreuna cu tine