Buna.Asa sunt fetele.Noi suferim dupa o relatie, mai ales daca am pus suflet in ea.Insa nu se simte pregatita.Nu o stresa, deparece o vei enerva si mai tare.Lasa-i putin timp si trateaz-o frumos, fa-i complimente dragute, poti sa-i duci un buchet de flori si sa-i spui ca astepti pna este pregatita.Asta va da multe puncte in increderea ei pentru tine. Sper sa reusesti! Bafta!
Pai, daca o placi asa de mult, poti sa mai rabzi. Dar asta depinde si de cat de lunga a fost relatia precedenta si cat de mult a tinut la baiatul respectiv. Daca a zis ca nu vrea sa mai fie ranita, desi probabil are incredere in tine, inseamna ca tinut mult si la baiatul respectiv. II i-a cam o saptamana cel mult doua daca o sa o faci sa se simta mai bine, o inveselesti si alea alea. Bafta!
Nu se simte pregatita, asta a spus. Daca te place e bine. Da-te pe langa ea, vorbiti zilnic, fi rabdator, apropie-te cat mai tare, intr-o zi se va razgandi si poate va vrea sa fiti impreuna.
Intelege-o si tu, a trecut printr-o suferinta destul de aiurea, poate chiar ii e frica sa nu pateasca acelasi lucru.\
Mult succes si mai ales multa rabdare daca o vrei cu adevarat
Ea te-a refuzat politicos, este bine sa-i multumesti fara insa a rupe relatiile cu ea: poate sa-ti fie o buna prietena, dar nu iubita.
Eu zic ca ea chiar nu e inca pregatita si nu vrea sa mai aiba vreun esec in dragoste, mai ales daca a tinut la fostul. Sfatul meu este sa fi mereu langa ea ca si pana acum si incet, incet iti va spune da.Trebuie sa ai rabdare cu ea si sa o intelegi.
Buna, ei bine nu ai cum sa o forteti pentru ca dragoste cu sila nu se face. In aceasta situatie ai doua optiuni:
-daca tu chiar tii la ea atunci ar trebui sa fii prietenul ei in continuare pentru ca ea chiar daca nu e pregatita sau nu te place acum daca va vedea ca ii esti aproape atunci s-ar putea ca lucrurile sa se shimbe
-sau calea usoara: sa renunti la ea si sa te resemnezi, asta nu inseamna insa ca nu ar mai trebui sa fiti in continuare prieteni.
Orice ar fi tine minte ca nu e un capat de lume si ca situatia se poate schimba ori o alta ocazie se va aparea. Oricum succes
linarkfts întreabă: