| TIb a întrebat:

Imi place mult de o fata si nu prea stiu cum sa-i spun (nu prea vreau sa-i spun direct, ceva de genul : "stii?! te plac"). Dati-mi cateva sfaturi cum ar trebui sa-i spun. (Amandoi avem 14 ani)

5 răspunsuri:
| unknown_5004 a răspuns:

Pai sa iti zic laughing acu vreo 4 lunihee hee tot vorbeam cu un baiat pe net si pe la scoala si intr-o zi vorbeam despre caini si l-am intrebat ca ce rasa ii place si sti ce imi raspunde laughing x : Eu te plac mult de tot! ...am ramas :O bineinteles ca stiam blushing s si mie imi placea d el. am fost impreuna o perioada dupa care am hotarat sa ramanem amici ff buni love struck (d aia care la necazuri se mai pupa si pe gura laughing )
spune-i pur si simplu. cat mai simplu. Simplitatea impresioneazabatting eyelashes sau cel putin la mine functioneaza.
Bafta! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi place foarte mult de un baiat, iar el a aflat de la una dintre cela mai bune prietene ale mele
sincer parerea unei fete conteaza...deci vorbeste cu una dintre prietenele ei si afla daca si ea te place, daca da afla-i ID -ul si incepi sa intri in vb cu ea, afla care este culoarea ei preferata si imbracate la scoala mai des in culoarea respectiva, apoi incearca sa intri in vorba cu ea
sunt sigura ca functioneaza
mult noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai o scrisoare dar nu ii spune de la cine e apoi dai cateva indici simple

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 10 ani si i-am zis de mult ce naiba am de pierdut din asta

| JustMusic a răspuns:

Pai in scoala la mine aproape toate fetele spun ca le-ar place sa li se spuna direct daca un baiat le place poti incerca sai spui tu sau sa o faci sa auda de la un prieten de al tau ca tu o placi
BAFTA!