Si eu am fost in situatia ta. acum am scapat de problema
uite cum am facut eu!
am vb cu el pe mess normal ca intre amici, baietilor le plac sa li se faca complimente si eu i-am zis
Sti ce esti tu pentru mine?, iar el a spus nu ce sunt? si a inceput sa rada.
Eu i-am spus:esti o super femeie, iar apoi el mi-a spus ca si eu sunt un super barbat, iar eu i-am spus hai sa facem o conbinate. si el a raspuns ca de abia astepta sa il intreb chestia asta.si fara gluma fara nimic mi-a spus daca vreau sa fiu pr lui si eu i-am spus ca da ...si gata suntem pr
Serios! Fi indrazneata ca il pierzi!
Nu fi timida. invita-l pe afara! vb cu el.caci cu salutul ala nu rezolvi nimic
Pa!:*
Cam putin. Vbeste cu el pe mess si la telefon.Si incearca sa il scoti afara sa aflati cat mai multe unul despre celalalt.
Succes!
Eu iti spun ce as face eu:
~Pai mas duce langa el sau las suna si iasi spune:
"Ceai spune de o combinatie?"
Sincer si la obiect,
Daca spune da bine daca nu, inseamna ca nu e atat de apropiat de tine precum esti tu.
Sper sa te placa.
Paaa.
Poi, incearca sa te apropii de el.Imprieteneste'te cu niste prieteni d'ai lui si da'te la el.sau daca esti mai rusinoasa:Faci cunostinta cu un prieten d'al lui, ii ceri id'ul si vb cu el pe mess. Sper ca iti sunt de folosSucces in continuare:d
Cel mai important pas ar fi sa-i ceri idul.Pe mess e mai usor sa vbesti cu cineva. Apoi poate treceti la nr de telefon si mai departe
Succes!
Incearca sa te apropii, mergi mai mult pe acelasi drum, nu te rezuma doar la un salut, mai intreaba-l ce-o facut azi, sau spune-i tu unde ai fost, ce-ai facut. Si vezi cum se uita si el la tine. Daca el ii tipul mai timid atunci spune-i tu ca nu te invita la un suc sau ceva. Apoi se vor mai deslega lucrurile, cu timpul.
Sincer, mi-as lua inima in dinti si i-as spune adevarul, ca-l plac si daca vrea sa iasa cu mine. Asa macar stii ca ai incercat, indiferent de raspuns.Bafta,n-ai ce pierde.