| Carmen a întrebat:

Imi place mult de un baiat, dar sta la vreo 400 km de mine.ma gandesc mereu la el cu toate ca am activitati.ne-am vazut doar o data fata-n fata.cum as putea sa-l cuceresc? sa-i scriu sms-uri, sa ma bag in seama? stiu ca par o copila, dar deja ma indragostesc de el cu toate ca e departe de mine...

Răspuns Câştigător
| Cypronge a răspuns:

Buna Carmen.
Nu trebuie sa te intrebi ce trebuie sa faci pentru a cuceri persoana respectiva, pentru ca asta decurge de la sine.
Intrebarea care trebuie sa tio pui tu e daca sa te implici intr-o relatie la distanta sau nu.
Teai intalnit odata iar a 2 oara cine stie cand si daca va mai fi, si gandeste-te ca o pentru a avea o relatie la distanta trebuie sa ai multa incredere si dragoste pentru partenerul tau si el de asemenea trebuie sa aiba acelasi sentimente pentru tine.
Si tine cont ca ochi care nu sa vad sa uita.
Esti tanara probabil ai undeva intre 12-17 ani si incepi sa experimentezi din viata tot ce se poate dar nu te implica in ceva ce nu prea are sanse de succes.
Va veni si ziua in care iti vei gasi un prieten, unul care sa fie mai aproape de tine si sa il poti vedea, si iti mai spun ca o persoana poate fi total diferita in viata reala fata de cea online.

2 răspunsuri:
| KirosenTalent a răspuns:

Eu zic sa ii spui in fata.

| Carmen explică:

@Cypronge: am 19 ani...stiu ca atunci cand ma indragostesc, ma port copilareste...