| alexandralove20 a întrebat:

Imi place mult de un baiat din scl.si nu ne cunoastem.mam indragosti ft usor de el.imi zice si mie va rog cum pot sa ii atrag atentia? de exemplu sa intru in el fara sa vreau si chestii din astea.

8 răspunsuri:
| SweetSecrets a răspuns:

Daca tu cunosti pe cineva de la el din clasa il rogi sa cheme pers. respectiva pe hol, la tine, cu ocazia asta ii spui si numelehappy
Intri la ei in clasa si-l intrebi daca au o creta ca voi ati ramas farawinking
Il intrebi daca stie unde e clasa a9aD de exemplubatting eyelashes

| eusicumine98 a răspuns:

Buna. Mai intai vreau sa iti spun ca sunt in exact aceeasi situatie ca tine dar o prietena mi-a dat un sfat. Ea cunoaste un colegat de al lui si a zis ca daca vreau pot sa intru pe id-ul ei (pentru ca ea nu are internet ca sa intre ea) si sa vorbesc cu acel baiat sa vad daca el stie daca ii place de cineva sau daca este cu cineva sau chestii de genu. Dar daca ai tu un prieten din clasa cu el cu atat mai bine. Si pentru a-i atrage atentia cand tregece pe langa tine poti sa il privesti insistent pentru ca daca ai face asta posibil sa faca si el la fel si sa aveti o discutie si toate alea, dar asta nu este o idee prea buna.
Succes cu acest baiat!>big grin

| eusicumine98 a răspuns:

Scuze ca intreb, dar de ce conteaza asta? big grin

| BeAmazing a răspuns:

Pai ai putea sa faci si cum ai zis tu, sa dai din greseala in el. sau sa stai mai mult prin preajma lui smug! si asta te-ar putea ajuta sa ii atragi atentia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti recomand sa faci asta.
Sfatul meu este sa te dudci direct la el si sa ii spui ca il placi.:d

| alexandralove20 explică (pentru anonim_4396):

Frate toci imi ziceti asta dar nu am tupeu. e mai mare decat mine si nu am tupeu

| anonim_4396 a răspuns (pentru alexandralove20):

Dragută asa e cel mai simplu, ce naiba cu tot felul de tampenii gen sa intri in el fara sa vrei.Nu trebuie sa ai tupeu ca sa ii spui ca il placi.
Vorbeste si tu cu el, spune-i ca tu crezi ca e dragut.
Prin chestii gen sa intri in el fara sa vrei nu rezolva nimic iti zic eu din propria experienta. Daca nu faci tu primul pas degeaba.
Acum treaba ta ce faci, dar nu se va ajunge nicaieri prin metoda ta. Fara suparare.

| alexandralove20 explică:

E cu un an mai mare decat mine