Pai pentru inceput daca esti timida ...cand il vezi ca se pune pe o banca sau ceva punete si tu langa el si intreaba-l lucruri de genul :"cat e ceasul?" apoi te prefaci cat de cat indiferenta din experienta mea toti baieti vor ce nu pot sa aiba(sau ce cred ca nu pot sa aiba ) incerca dupa aia sa te dai cu parfum sa miroasa de la o posta si incearca sa mirosi mai bine decat de obicei apoi incearca sa treci pe langa el de preferat cu o carte gen "twilight" una asa SF trecand uitate 1 secunda fix in ochii lui si dupa aia vezi-ti de treba o sa-l vezi apoi uitandu-se lung la tine si intr-un sfarsit o sa incerce sa te cunoasca mai bine fie personal (daca e mai indraznet)fie o sa le intrebe pe prietenele tale, o sa te caute pe hi5, facebook(daca e mai timid sper ca te-am ajutat pa
Imprieteneste-te cu el vorbeste cu el sau da-i semne ca il placi si asteapta pana face el primul pas asa e frumos
Pai incearca tu sa vorbesti cu el poate si el simte acelasi lucru incearca' niciodata na-i sa stii ce o sa iasa.
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: