Mai intai trebuie sa stie ca existi... apoi sa cauti subiecte comune, prieteni comuni, vorbiti pe mes...ca e la moda. Ia lucrurile treptat si intotdeauna sa fi tu.
Sa faci pe cine sa te placa nu poti. tot ce poti sa faci e sa te faci p persoana iubita... incearca sa te porti frumos, nu numai q el ci cu toata lumea. pentru ca lumea e rea si se va duce q barfe la el, iar el chiar daca te`ar placea, nu ar suporta sa fie q o tipa nesuferita de toata lumea. incearca sa-l intelegi. sa-i fi aproape cand ii e greu. incearca sa faci in asa fel incat sa evidentiezi ceea ce aveti in comun... vorbeste q el. baga`l in seama. dar ai grija. fa`o q o anumita masura. ce`i prea mult strica... daca se vede prea bagat in seama, te va ignora. daca vede k te intereseaza putin de el, el va fi cel interesat de tine.
Succes.
Pai incearca sa duci cu el o conversatie flirteaza in acelasi timp cu el si capteazai atentia mult noroc
Inceark sa fii tu insuti baietii nu prea pun accent pe detalii dar totusi ai putea sa incerci sa gasesti subiecte de discutie mai elevate (nu toti baietii pun accent pe cum arata o fata ) si sa incerci sa iti faci simtita prezenta incerak sa intrii in cercul sau de prieteni le place mult k prietena lor sa se inteleaga bine cu prietenii lor! app vorbesc pentru ca eu asa as observa o fata!
Si mie imi place mult de un baiat, am incercat sa vb cu el, a spus ca nu il intereseaza ce simt eu pentru el. Asa ca l-am dat uitarii.Chiar daca a fost cam greu fiindca ne vedem in fiecare zi.Asa ca cauta si u pe cineva care merita sa fie cu tine