anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place mult o fata din clasa (Tocmai am intrat la liceu) si de 2 saptamana ma tot dau la ea in fine. E genu de fata care vorbeste doar cu 1-2 fete din clasa. Faza e ca ea cred doar cred ca place un baiat din clasa care eu nu-l suport in fine si nu stiu ce sa fac (De unde cred ca-l place? Mai vorbeste cu el in ore, foarte rar ce-i drept, si acum sa nu radeti, pe facebook ii da likeuri intr-una e cam singuru lucru la care da like. In fine faza e ca am invitat-o la balu bobocilor si a acceptat (am cam luat-o pe neasteptat) dar nu stiu ce sa fac sa ma placa pe mine si nu pe ala. (Si nu imi ziceti: aaa intreab-o daca il place sau aaa pai spune-i direct ca o placi... SI asa cred ca am cam speriat-o ca e cam singura fata cu care vorbesc din clasa si de cand am invitat-o la bal nu stiu ce sa ii mai zic. (Faza cu balu o fost v-am zis mai sus pe neasteptat ca am fost primul din clasa care a invitat pe cineva) HELP!

1 răspuns:
| ionutzicamariuca24 a răspuns:

Sa stii ca o fat poate sa placa 2 baieti in acelasi timp da sanse maimari la inima ei are cel care face primul un pas catre ea....intreabo cu ce o sa se imbrace la bal, ce muzica asculta, ce face in timpul liber...etc. incearca sa o imbratisezi..ca un prieten..bafta!