| LolaXLillyNuSpuneNimik a întrebat:

Imi place mult un baiat de pe strada de la noi si nu stiu cum sa ii spun el joaca mereu fotbal cu baieti. si nu prea ma baga in seama, dar imi este rusine sa ii zic ca imi place de el. Ce sa fac? Dau funda la raspunsurile inteligente si bune

VOT+FUNDA

P. s.: e prima data cand pun o intrebare la Dragoste\sex big grin

Răspuns Câştigător
| alecscr9 a răspuns:

Doar spune-i!

9 răspunsuri:
| madutZZa20 a răspuns:

Daca esti timida si nu ai curaj sa ii spui in fata ce simti ceea ce nu este foarte bine, poti sa faci rost de id-ul lui sa vorbesti cu el pe mess sa-l faci sa te descopere usor.Cred ca daca stii cum sa il iei imposibil sa nu fie curios sa afle cine esti. Poate in final ii place felul tau de a fi de a gandi si iese ceva frumosbig grin parerea mea:*:* daca nu ia-l frumos deoparte spune-i ca iti e simpatic ca il placi.Succes

| LolaXLillyNuSpuneNimik explică:

@fetitzacufitze nu prea imi foloseste, eu sunt mai timida cu uni baieti.

Plz dati-mi si mie niste raspunsuri!

Uff. nimic nu e bine! crying

Pissycutzza nu am id-ul lui nu e alex laughing nici valitongue

| Pisicuța a răspuns:

Mai, poate o sa primesc stupid da asta e, tu vorbesti prostii? Toti baietii de pe strada te baga in seama, ce am ajuns chioara sau ce straight face? Cel mai bine e sa-ti faci curaj[stiu ca e greu daar...] sau sa vorbesti cu el pe mess [stiu ca acolo ai curajwinking].

| Hokaghe a răspuns:

Daca esti mai timida cauta un prieten sau o prietena care este mai apropiat/a de el si asa sigur vei ajunge sa vorbesti cu el si cine stie poate si lui o sa-i placa de tine! sau mai bine lasa rusinea ca nu faci nimic si indrazneste si spune-i ce simti happy

| Hokaghe a răspuns:

Daca inca nu ai rezolvat incearca sa participi la diferite actiuni care au legatura cu el, actiuni extrascolare etc. orice te poate aduce langa el...happy

| fetitzacufitze a răspuns:

Buna! Ce dragut toti trec prin asta big grin dar ca sa fii sigura ca te place incearca sa te bagi cu el in vorba sau sa ii faci ochi dulci si daca el iti va raspunde cu aceiasi "moneda" sau chiar daca nu... eu zic ca ar fi bine sa ii spui pur si simplu : uite mie imi cam place de tine si voiam sa stiu daca si tie de mine big grin si atat Funda? big grin