| MonicaStardust a întrebat:

Imi place mult un baiat din clasa. Se uita la mine i ntimpul orelor, vb cu mine mai rar dar intodeauna rade. Ii face flirturi unei fete si imi vine sa ma ingrop cand il vad. Nu am curajul sa recunosc ceea ce simt pentru. el. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Swallow a răspuns:

happyhappyhappy cunoscuta situatia big grin .salut.pai ar trebui sa fii indiferenta fata de el, sa nu-l bagi in seama, si sa te uiti la el mai rar (e extrem de greu dar poate asa il vei face sa inteleaga ceva)). uite asta a fost o cale. a 2 cale e sa-i fii prietena, cari il va incuraja si sustine, gaseste calea la el, fa asa ca el sa shtye cum estiin realitate, gingasa, amuzanta, frumoasa, desteapta.etc. sa-i fii mereu aproape si sa te comporti cu el bine si blind.Succes! alege calea care ti se pare mai usoara((

2 răspunsuri:
| Mike959 a răspuns:

Pentru a nu te mai macina aceasta problema trebuie sa vorbesti cu el pentru a vedea daca are sens sa visezi sau nu! Atfel nu vei stii si vei sta mereu in incertitudinte! Bafta

| InoKo a răspuns:

Pff. o problema obisnuita.Incearca sal atingi cind suntenti asa mai nevazuti de altii.Atingei miina, bratul.Sau ia-l de miina si du-l la scaunul tau.Solicita-l mai des, ca sati simta atractia. Dar eu te sfatui sa nu visezi mult. Unul care flirteaza cu altele, pui ca n-ar flirta si cu tine?