| LiurcaDiana21 a întrebat:

Imi place mult un baiat,incepuse si el de la un timp sa-mi acorde mai multa atentie,vorbeam pe net,ma suna,am iesit si in oras o singura data cu el,parca imi dadea si el de inteles ca i-ar placea de mine,dar nu intr-un mod direct. Chestia e ca a trecut o luna si noi tot la stadiul comunicarii am ramas. Ma gandeam poate de data asta sa-l invit eu in oras,dar nu stiu daca e bine ca o fata sa invite un baiat in oras,mi-i rusine putin. In genere de multe ori ma gandeam sa-i spun ca imi place de el si deja fie ce o fi,a vrea e bine, daca nu pai nu, dar macar sa nu mai stau cu sufletul ingreunat ca imi place de el si tac in mine. Nu stiu cum sa fac.

Răspuns Apreciat de Editori
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar trebuie sa realizezi ca daca doar vorbesti, nu te ajuta cu nimic. In sensul ca... cat o sa mai vorbesti? Mereu? Pierzi timp cand ai putea face altceva. Daca aveti sansa sa va vedeti, trebuie sa faceti asta. Asa ca trebuie sa aveti o discutie legata de acest subiect. Nu cred ca are ceva daca zici tu sa iesiti, numai ca incearca sa il cunosti bine inainte. Asta e cel mai important.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da cheamă-l, ce are?

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu este nici condamnabil si nici nu poate fi apreciat ca fiind iesit din comun, ca fata sa fie cea care preia initiativa intr-o relatie. Asa ca poti sau cel putin sa incerci sa propui tu pasii pe care ii consideri ca fiind necesari pentru ca relatia sa devina functionala. Succes!

| Andreeush a răspuns:

Poți să faci tu primul pas, nu e nimic rău în asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti tu sa ii dai de inteles ca ati vrea sa iesiti.
Gen ii poti spune"am chef sa merg la filmul x sau y maine, vrei sa vi cu mine?"

| EllyB a răspuns:

Spune-i ca îți place de el direct nu mai trage de timp sigur vei avea un răspuns pozitiv daca își petrecere mult timp cu tine...laughing) bafta