| nushdastea a întrebat:

Imi place MUUULT de un baiat de la mine din clasa dar el o place pe cea mai buna prietena. Nu ca ar fi problema ca mi-e rusine sa ii zic ca il plac! Pentru ca i-am zis asta in vara trecuta cand eram cu el pe Metin2... Dar el a zis un pur si simplu : Hahahaha crying! Nu stiu ce sa fac! Prietena mea incearca sa ma ajute sa fiu cu el dar mai mult el incepe sa o placa.
Din punctul meu de vedere el place anumite fete pentru ca doar arata bine! EXEMPLU : Place o fata ( Miruna, daca e folositor numele ) care este la dansuri sportive de 7 ani, arata bine, DAR abia daca vorbesc unu cu altul, el crede ca ea este ciudata, EA IL PLACE! Ce credeti? O place doar pentru ca danseaza si arata bine? Ca daca e nevoie ma schimb asta nu e problema dar nu vreau ca un baiat sa ma placa pentru ca arat OK! Eu il plac pentru ca arata un pic bine dar e de treaba rau si e cel mai bun prieten al meu!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea,el stie atat de bine ca-l placi,ca nu-l mai intereseaza nimic la tine.Ia infurie-te frumusel si nu-i mai da atentie si vorbeste-i doar cand ai tu pofta,asa,vreo doua saptamani.O sa inregistreze imediat dezertarea uneia din admiratoare si-o sa-l apuce pandaliile! Se va intreba cum de te-a pierdut,ce a gresit si, iti va da o atentie mult mai mare in incercarea lui de a drege lucrurile.Dar, trebuie sa ai MULTA rabdare!
Succes!

2 răspunsuri:
| BlackRoseMary a răspuns:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...care-i intrebarea?

| Earthquake a răspuns:

happy eu zic sa-l chemi undeva de o parte si sa-i explici. el va fi incantat sa auda ca il placi!