| Psihoyounger a întrebat:

Imi place o fata care din pacate il place pe altul. Cand am intrebat-o daca am vreo speranta a zis ca nu. De atunci nu am mai insistat. Nu stiu e sa fac. Mie usor sa raspund altor intrebari de acest gen si imi place sa ajut cat pot, dar in czul meu nu gasesc nicio solutie. Ma ajuta cineva si pe mine?

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Insista si roag-o totusi sa-ti explice de ce nu te accepta, tu vrand sa te schimbi in bine, astfel incat, la urmatoarea care ar putea invoca, paraoxal, aceleasi ~ motive, sa fi deja altul, si astfel sa ai sanse real sporite! Roag-o frumos sa te ajute, si sa nu fie egoista, sau "geloasa" pe viitoarea... si s-ar ptea sa iasa ceva! O sa-i sai de gandit, si cine stie... Daca nici asa nu merge, e aproape dubios..., sau ea e o "capoasa" cu care nu merita sa-ti bati capul! Daca esti prea "young" ca sa stii, iti spun ca se intampla destul de des, ca, odata foarte aproape de cineva, sa constati ca dincolo de ambalajul fizic/estetic care te-a atras, nu sunt si reale calitati relational-umane, din pacate... Suuccess/e! Si nu uita ca orice esec, e o caramida la temelia unui viitor success!

30 răspunsuri:
| Fuxy a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie, dar cu un baiat. Hai sa ne luam de mana! Hmm cred ca asta ar trebui sa fac si eu. Incearca mai intai sa te imprietenesti cu ea arata-i ca esti cel mai bun prieten al ei intelegi-o si dupa aceia incercati sa fiti cei mai buni prieteni. Apoi astepta. Fi de gasca fata te va place sigur si cu timpul poate va vrea sa va cuplati! Mersi muult! Cred ca m-am ajutat si pe mine. Ma bucur ca ai pus intrebarea asta. Si eu sunt la fel! da cum ti-am raspuns tie parca mi-am raspuns si mie laughing Tare!
PA!