| Alecslisios a întrebat:

Imi place o fata dar ea are prieten cum fac sa ma bag peste el si sa raman eu cu fata ziceti fetelor pentru ce v-ati parasi prietenu cum ar trebui sa arate cel pentru care ati vrea sa va parasiti prietenu sau ce sa fac dati-mi idei!? FUNDA NORMAL

5 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Baga'te peste el, si vezi tu cum iti atragi un inamic, si posibil vreo 2 pumni in gura.

Sezi frumos, pana termina relatia. Then you can go get her.

| ana1234 a răspuns:

Eu una nu l-as lasa pentru nimic in lume p iubitul meulove strucklove struck dar poti incerk sa afli daca si ea t place sau sa o faci sa t placa vezi sa nu afle prietenul ei ca iese urat:-s

| Piticccc_5651 a răspuns:

Cred ca raspunsurile de mai jos nu sunt folositoare deloc.
Tu, Alex trebuie sa te dai pe langa ea. Te comporti foarte frumos, ii faci declarati frumoase. Bine nu d`alea cu pisi, iubitico, sucaro, etc. Ii spui, pe nume de exemplu : Buna Alina, arati foarte bine astazi. Apoi ii spui ca iti plac ochii ei, ca e simpatica si ca ai vrea sa iesi cu ea la un suc.
Daca accepta e totul perfect, ai putea sa o convingi sa fie cu tine si nu cu el. Dar daca nu accepta si spune ca are prieten ii spui, nu vreau sa te despart de prietenul tau, vreau doar sa ne cunoastem sa fim prieteni buni. O lingusesti si tu.
Mult succes :*

| cubyxM a răspuns:

Eu de exemplu mi-am lasat prietenul pentru un alt baiat pe care il cunosteam din copilarie(cel mai bun prieten al fratelui meu). el era tot timpul atent cu mine si mai ieseam impreuna la un suc mai vorbeam prin mesaje pe mess.deci sfatul meu e sa incerci sa comunici cu ea sa vezi cam ce parere are despre tine! Daca fata te place o sa renunte la el pentru tine daca nu nah...macar ai incercat!

| gaby_9970 a răspuns:

Batel