Iti spun eu ce sa faci.
Cel mai probabil esti in friendzone pentru ea.
Nu o mai bagi asa des in seama, las-o pe ea sa-ti simta lipsa, clar o sa o faca.
Cand vorbesti cu ea ii povestesti de fetele cu care vorbesti tu si inventezi ca iti place de una, doua .
Nu-i da atentie ceva timp, si o sa vezi ca dupa nu o sa stie cum sa faca sa mai stea de vorba cu tine.
Ii cam place sa fii acolo mereu pentru ea, zic sa o ignori ceva timp si apoi o sa vezi.
Isi bate joc de tine, fugi cat poti de tare .
Nu ma crezi? Uita-te in urma la cum s-a purtat cu tine.
PS: Daca vrei sa strici totul, transforma o frumoasa relatie de prietenie intr-o relatie de scurta durata.
Eu unu nici nu ma mai agit cu amicele mele sa ma mai gandesc la asa ceva. Sunt 2 lucruri diferite.
Man noi nu vrem ceea ce putem avea usor, mereu ne complicam si vrem ceea ce nu avem, tu esti in freindzone, baga indiferenta nu disperare, las ca nu mori e doar placere, hormoni isi zboara dar trece si eu am avut varsta ta, crede-ma ca cu timpul o sa vezi ce e iubirea si atractia
Wut? Cum adica "detergent"?
Se vede vere ce BFF cand nu da nici doi bani pe ceea ce simti tu
Adica pe bune, tu ii ceri baiatului care te place sa-ti faca lipeala cu altcineva.
You get what I mean?
Nu poti man. Daca stie ca o placi si face asta e clar ca e o tampita care isi bate joc de tine. eu zic sa o lasi in pace ca daca mai incerci mult sa te dai la ea ea stiind ca tu o placi o sa inceapa sa te vada ca pe un stalker, caz in care o sa ii creezi o repulsie, ori o sa te vada ca pe un caine loial de care o sa isi bata joc stiind ca tu nu o sa o lasi niciodata. Las-o in pace, ca si mie imi placea la un moment dat de o fata dar acum nici nu mai stiu ce imi placea la ea. Viata merge inainte
Eşti în cea mai urâtă situaţie de pe lumea asta : friendzone + că vrea să îţi călărească prietenul...
Poate doar a fost o chestie sa te scoata din friend zone. Asa am ajuns si eu sa fiu cu o fata cu care ma intelegeam ca tine, imi gasisem o fata pentru partea sarbatorilor si am fost cu ea la revelion la munte.
Cum sa il uite... cam greu
Mutubal întreabă: