| Antonio9166 a întrebat:

Imi place o fata, faza este ca si ea ma place, cand iesim totul bine radem glumim saruturi totul ok, dar atunci cand nu ne vedem, sa spunem doar ca nu reusim sa pastram acea-si comunicare, adica nu vorbim la fel de mult cat mi-as dori eu. iese cu prieteni colegi se distraza in mediul ei si totul e ok nu ma deranjeaza ii las spatiu.

stiu ca ma place dar uneori simt ca ma ignora, voi ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Stai linistit ca fata din ce ai povestit aici te place.E genul ala care vrea sa mai iese si cu prietenii dar asta nu inseamna ca te ignora.N-o sa stea cu telefonul in mana cand iese cu altcineva, nu? E greu sa dai un sfat de genul mai ales cand nu cunosti acea persoana.Vezi pe viitor cum se comporta cu tine si inca ceva : ar trebui s-o intrebi daca vrea sa fie cu tine pentru ca apoi o sa te plangi ca ti-a suflat-o altul! Succes!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred, ca e genul ala de fata care nu vrea sa fie sufocata. Deci sa inteleg ca sunteti impreuna? Adica nu ai mentionat asta, ai spus doar ca iti place, te place. saruturi. Cred ca ar trebui sa o intrebi, daca te deranjeaza. Comunicarea e cheia unei relatii. Multa bafta :*

| Antonio9166 explică (pentru anonim_4396):

Nu am avut discutia inca suntem sau nu suntem impreuna, vreau sa nu ma grabesc pentru ca imi place mult si ne intelegem bine atunci cand vorbim.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Antonio9166):

Atunci nu te grabi, usor usor :* bafta

| Florenta16 a răspuns:

Cum zicea si un comentariu mai jos, o fi genul de fata care nu ii place sa fie sufocata. Asteapta si tu sa te sune ea, si daca ea nu o face, sun-o tum, dar ai grija de cate ori pe zi. Apoi du-te si tu cu prietenii si distreaza-te sa mai uiti si sa te simti mai bine. Ai grija sa nu se foloseasca de tine, sa iasa cu tine sa se sarute si toate cele, si pe partea cealalta. you know. Nu o cunosc pe fata, d-asta spun lucrurile astea, ca ea poate nu e asa, dar nu se stie niciodata. Si noi suntem la fel de imprevizibile ca si voi de altfel. Bafta si La multi ani!

| Lhurricane a răspuns:

Relatia voastra nu e asa de intima precum o crezi tu, ea inca nu e pregatita sa-si imparta tot timpul ei cu tine.O sa ajungeti si acolo dar nu trebuie sa-ti faci grija. Daca nu aveti alte probleme, nu e nimic ingrijorator.e cursul unei relatii de lunga durata.