| Crestian a întrebat:

Imi place o fata mult si are un iubit, stie careva cum sa o fac sa se desparta de el si sa ma placa pe el?big grin

9 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Pai tie ti-ar placea ca cineva sa iti ia iubita? Nu trebuie sa faci nimic, doar sa astepti sa ca relatia lor sa se incheie iar tu sa ii explici domnisoarei ce simti pentru ea! Asa ar fi cinstit insa tu esti liber sa faci ce simti.Bafta oricum!happy

| Gosh. a răspuns:

Tie ti se pare normal sa ii furi iubita cuiva? Tie ti-ar placea sa ti se intample asa ceva? Eu zic sa nu te bagi.ai putea sa astepti sa se desparta, dar sa ii desparti TU chiar este o idee proasta.

happy

| Stefania a răspuns:

Buna, in primul rand intotd intr-o relatie e bine sa pasim cu dreptul, daca tu o vei impresiona cu un lucru mai bun si intelept decat actualul, atunci vei avea sanse la ea, bafta.

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Tot ce poti sa faci e sa astepti...Nu te baga intre ei, daca se plac de sa intervi tu? Nu cred ca ti-ar place sa fi in locul tipului caruia vrei sa ii iei prietena.Cauta-ti alta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea intra in vorba cu ea. Dar ca amici, doar atat. Daca ea va incepe sa te placa, norocul tau. Daca nu renunta, ca doar sunt atatea fete frumoase!

| andra94 a răspuns:

Deci...pe scurt da'te la ea! fauo sa ii placa de tine ...si dupa aia totul vine de la sine!

| Crisu_8081 a răspuns:

Pune-te in locul celuilalt. Daca ai avea si tu o gagica, iar unul se baga ca musca-n lapte in relatia voastra ar fi cam nasol, nu?

| Bettt:) a răspuns:

Daca te bagi intre ei, o sa te urasca amandoi dupa aceea si nu ai facut nimicwinking.

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Hai frate date la ea fa-o sa ii placa de tine si pe gagikso ocupate de elwinking