Daca esti si urat, dupa cum tu spui, si mai esti si putin... timid, atunci ar trebui sa lasi fetele frumoase si istete in pace si sa te orientezi catre fetele de nivelul tau.
Oo scuza-ma, pai fizicul conteaza, asta esti ca individ, valorile, ideile, si cum gandesti se schimba pe parcursul vietii. doar astia care arata super nasol zic ca fizicul nu conteaza
Trebuie sa ai tupeu. Lasa fetele sa decida daca esti sau nu urat, ele au alte criterii. Daca nu o sa te placa nu ai pierdut nimic pentru ca nu ai avut nimic. In schimb daca te place ai numai de castigat.
Nu mai intoarce capul daca te observa cand te uiti la ea. Zambeste-i si sustine-i privirea.
Poti incerca sa o conduci acasa dupa ore. Poti sa o inviti undeva, la un suc, la o pizza, ce se poarta pe la voi.
Si lasa fb, incearca sa traiesti in realitate. E cu totul altceva sa iesi cu ea, sa o tii de mana, poate sa ii furi un sarut decat sa stai sa clapacesti in fata unui ecran.
Man, sunt fete si fete. Exista fete frumoase care nu te considera tragator dar exista fete frumoase care te cosidera frumos. Nicio fata nu poate avea in materie de baieti aceleasi gusturi. In legatura cu timiditatea, si eu sunt timid, dar am trecut mai mult peste, ca sa te bagi in seama cu o fata care iti place eu m-as folosii de prietenii comuni, altfel e cam greu.
Iar daca te place si ea. probabil s-ar baga in vorba cu tine cand incerci sa vorbesti cu cineva de la ea din clasa [ zic si eu ].
Succes la cuceriri!