| RobertNCS a întrebat:

Imi place o fata si nu stiu cum sa vorbesc cu ea, cum sa o cuceresc.Poate sa imi spuna si mie cineva cateva idei de a cuceri. Poate si cateva Replici?

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Iti da fratili tau niste replici de agatat old gold:Fata, te scot la un koltz de paine? Sau ai cumva o oglinda in buzunar? ca ma vad pe mine in pantalonii tai. Daca i le bagi pe astea ceva ceva sigur iese.Fii serios, cu replici ori mori singur ori iti iei si vreo aschie de palma peste mufan.Nu trebuie sa o ''cuceresti'' trebuie doar sa te faci placut.Ii spui direct ca o placi pentru ca o consideri o fata draguta, isteata, educata si ai dori sa o cunosti mai bine.Nu are rost sa te lungesti cu discutii gandite si planificate pe durata a cateva saptamani/luni in speranta ca o faci sa se indragosteasca de tine.Pentru ca la sfarsit poti avea o mare dezamagire si primesti de la soarta mare #uie. Direct, fara ezitare, balbaire si regrete.Nu te lungesti la vorba. Vrea bine, nu, mai sunt fete.

3 răspunsuri:
| drutzix a răspuns:

Fi tu insuti, daca citesti de pe un script ca un robot sigur nu o sa te placa

| ychigo a răspuns:

Ai incredere in tine, mergi si vorbeste cu ea si spune-i ce simti.

| treesky a răspuns:

Daca esti in aceeasi clasa cu ea mutate in spatele ei iar in timpul orelor de curs joaca-te cu parul ei(impleteste-l si fa complimente si haz de tine gen:nu stiu cum suportati claia asta de par sau cum il impletesti asa de frumos ca eu nu pot sa o fac), sopteste-i vreun raspuns daca este in impas sau ajut-o sa treaca vreun test dandu-i raspunsuri
P.S.si tu poti copia de la ea daca e desteapta si te lasa sa o faci(si asta e o modalitea de ati da seama daca te place... daca crede ca esti dragut iti va da niste raspunsuri sau va pune foaia de test pe coltul bancii)