O persoana care te iubeste NU fuge niciodata, dimpotriva, abia asteapat cu sufletul la gura sa te auda, sa te vada si sa te intalneasca.
Fata/femeia asta ori este total imatura, ori este intr-o mare depresie, ori nu simte inca nimic pentru tine (in inima ei), dar cum nu are cu cine sa iasa profita de invitatia ta, prefacandu-use ca ii placi.
Ceva nu este in regula cu ea, asta este clar.
Vorbeste cu ea deschis, spune-i ce simti si intreab-o ce isi doreste. Daca iti da un raspuns de-ala ambiguu, din care nu stii ce sa intelegi, cel mai probabil nu insemni mare lucru pentru ea si ar trebui s-o lasi in treaba ei. Daca dupa asta vine ea la tine, e perfect... daca nu, aia e, oricum nu ai avut-o niciodata.
E o problemă cu vorbitul deschis, ori nu răspunde ori evită. nu dă semnalele clasice ale unei fete care nu mă vrea.e o legătură, însă e foarte dificilă, chiar recunoaștem și ea ca e nehotărâtă și confuză, uneori n ușițe ce vrea.
Ca să rezum, să îi respect distanțarea sau să propun întâlnire astăzi?
I-am mai spus zilele trecute dar a spus ca ar fi ocupată teoretic.
Inseamna ca ii place de tine, dar nu esti barbatul viselor ei si nu cred ca vrea o relatie cu tine.
De ce nu vorbesti deschis cu ea?
De ce ne intrebi pe noi daca sa o inviti undeva, cand asta trebuia deja sa fii facut?
Am vorbit deschis, chiar foarte deschis.
Cronologia: la primul stop pe care l-a pus acum un timp avea multe motive (insistent, disperat, am sufocat-o, nu vrea relație, vreau prea repede și in felul meu, etc)
Apoi iar s-a îndepărtat și a zis ca nu vrea sa îmi dea speranțe.
Când totul era redus la zero am ieșit întodeauna și a fost chiar de vis..vesela, conikviativa, ne-am ținut de mână în public ca puștanii…
O femeie care zice ca nu te vrea nu poate fi așa fericită cu tine.
Normal ca după întâlnire, s-a îndepărtat iar.
Mereu când mă vede euforic sau fericit, fuge.
Acum, mi-a spus ca speră ca sunt conștient ca vrea sa fim doar amici.
Înainte rămăsese doar la motivul, să nu îmi dea speranțe.
În curând va rămâne fără motive de respingere
Am ajuns să o cunosc bine.
i-am spus ca probabil ii e frică să isi dea ei o șansă de fapt.
La început sufeream enorm la fiecare îndepărtare a ei și aveam scenarii negative de la incertitudinile ce mă măcinau.
Acum încerc să fiu mai pozitiv și să nu mai disper dar am momente și momente.
Și eu sunt uimit de cat m-am schimbat, îi respect spațiul și nu îi cer nimic, ocazional îi fac mici gesturi mărunte care o bucură mult etc.
nu știu cum să o ajut să se deschidă.
Poate nu mă vrea, poate e naivitatea mea.
Dar ce simt eu în mine despre ea, îmi spune ca se reprimă mult.
Foarte mult.
Am discutat și problema altui tip, are mulți admiratori care o caută, însă zice ca n iar ele nimeni și chiar o cred.
Nu pare genul să caute validarea fizică fără implicare, chiar dacă postează des online.
Cu amândoi este Eva în neregulă, sunt conștient ca și eu sunt dificil.
După mult timp am decis să pun suflet pentru ea, cu toate ca mă așteptam la un pachet de probleme, dar poate nu așa mare.
Sunt în mare dilemă și nu vreau nici să renunț, nu prea îmi place să abandonez.
Nu vreau însă nici să o stresez și să trag de ea. nu știu cu mda găsesc calea de mijloc, să comunicăm normal, adică constant, nu să fugă mereu cu nas semne de deschidere.
O persoana care te iubeste NU fuge niciodata, dimpotriva, abia asteapat cu sufletul la gura sa te auda, sa te vada si sa te intalneasca.
Fata/femeia asta ori este total imatura, ori este intr-o mare depresie, ori nu simte inca nimic pentru tine (in inima ei), dar cum nu are cu cine sa iasa profita de invitatia ta, prefacandu-use ca ii placi.
Ceva nu este in regula cu ea, asta este clar.
beausingurlamasamea întreabă: