| szergiu a întrebat:

Imi place o fata. Vorbesc cu ea de aproximativ 1an si jumatate.nu stiu ce sa fac sa vad daca ma place. straight face Am scris o data la status (mesS) "te iubesc." alt nume decat al ei si a reactionat urat sa zic asa adica m`a luat la rost ca ce e cu statusu si mi-a dat ignor. dupa un timp m`a scos de la ignor acum vb iar cu ea. Cum pot afla daca ma place?sad Si cum pot sa fac sa fiu cu ea? sad.

Help!

Răspuns Câştigător
| iverson a răspuns:

Invit-o la o cafea, incearcti sa vorbiti ca 2 oameni adulti, fara teenage things, spune-i ca iti place de ea si ca ai vrea sa iesi cu dansa.
Pe de o parte ei ii poate pasa, si a reactionat asa pentru ca i-ai tradat sentimentele. ( desi nu cred )
Pe de alta parte ea vrea sa te tina in lesa, si sa profite de tine, mai mult ca sigur esti umarul pe care se plange si o ajuti cand are nevoie de ceva.
P. S. Indiferenta atrage, incearca sa nu-ti pese putin cu ea, daca nu se revolta sau nu vezi vreo schimbare in comportament, gen " trece cu vederea" schimbarea inseamna ca nu-i pasa deloc de tine si te foloseste ca pe o marioneta.
Succes.

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca ti-a dat ignore cred si eu ca era nebuna de gelozielaughing

Te place sigur!

| Rukhsandra a răspuns:

Pai daca ti-a dat ignor ca a vazut al nume decat al ei la status inseamna ca tine la tinehappy
vorbeste cu ea spune-i ca o placi mult si ca ai vrea sa fi cu ea - curaj ca nu te mananca o fatawinking
si sigur te place si ea ca daca nu te placea nu reactiona asa
bafta happy

| madalicious a răspuns:

Prin faptul ca ti-a dat ignore cand ti-a vazut statusul, ti-a demonstrat lucrul asta. Deci te place, ca sa poti fi cu ea, o poti intreba, daca vrea, sa va intalniti, inainte, si abia dupa aceea sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine. love struck

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Tu o placi, ea te place. Ce mai astepţi? Se vede că te place şi ea.Era geloasă c-ai pus la status Tbx.Deşi, nu era corect. Îţi da-i seama că s-a supărat pe tine.

| Blue_2059 a răspuns:

E clar ca tine la tine.
Intreab'o chiar tu.
Fii barbat! Fa primul pas!
Cand o vezi pe mess, incerca sa abordezi un subiect pe seama "iubirii", si din vorba in vorba, zii ca o placi, si intreab'o daca vrea sa fie cu tine.

Răspuns utilizator avertizat
| :*:*Dya:*:* a răspuns:

Pentru a afla daca si ea te place sau nu ar fi mai bine sa o intrebi pe ea ca numai asa poti aflawinking succes!

| savingyou a răspuns:

Daca asa a reactionat atunci e deja un important fact ca te place! acum pe status scrie te iubesc si numele ei apoi intreab-o daca vrea sa fie cu tine! dar daca nu atunci macar sa iesiti in oras impreuna la un suc etc! succes! fundita?

| lolitagirl a răspuns:

Creed ca e geloasa...Ar trebui sa ii spui ca o iubestiwinking.

| RDancer a răspuns:

Incearca sa te dai si tu la ea, mai subtil, intreab-o ce parere are despre tine, iar daca totul este ok pana aici, ii poti spune ca o placi si ca ti-ar placea sa iesiti impreuna cand aveti timp.
Succes :*