Invit-o la o cafea, incearcti sa vorbiti ca 2 oameni adulti, fara teenage things, spune-i ca iti place de ea si ca ai vrea sa iesi cu dansa.
Pe de o parte ei ii poate pasa, si a reactionat asa pentru ca i-ai tradat sentimentele. ( desi nu cred )
Pe de alta parte ea vrea sa te tina in lesa, si sa profite de tine, mai mult ca sigur esti umarul pe care se plange si o ajuti cand are nevoie de ceva.
P. S. Indiferenta atrage, incearca sa nu-ti pese putin cu ea, daca nu se revolta sau nu vezi vreo schimbare in comportament, gen " trece cu vederea" schimbarea inseamna ca nu-i pasa deloc de tine si te foloseste ca pe o marioneta.
Succes.
Daca ti-a dat ignore cred si eu ca era nebuna de gelozie
Te place sigur!
Pai daca ti-a dat ignor ca a vazut al nume decat al ei la status inseamna ca tine la tine
vorbeste cu ea spune-i ca o placi mult si ca ai vrea sa fi cu ea - curaj ca nu te mananca o fata
si sigur te place si ea ca daca nu te placea nu reactiona asa
bafta
Prin faptul ca ti-a dat ignore cand ti-a vazut statusul, ti-a demonstrat lucrul asta. Deci te place, ca sa poti fi cu ea, o poti intreba, daca vrea, sa va intalniti, inainte, si abia dupa aceea sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine.
Tu o placi, ea te place. Ce mai astepţi? Se vede că te place şi ea.Era geloasă c-ai pus la status Tbx.Deşi, nu era corect. Îţi da-i seama că s-a supărat pe tine.
E clar ca tine la tine.
Intreab'o chiar tu.
Fii barbat! Fa primul pas!
Cand o vezi pe mess, incerca sa abordezi un subiect pe seama "iubirii", si din vorba in vorba, zii ca o placi, si intreab'o daca vrea sa fie cu tine.
Pentru a afla daca si ea te place sau nu ar fi mai bine sa o intrebi pe ea ca numai asa poti afla succes!
Daca asa a reactionat atunci e deja un important fact ca te place! acum pe status scrie te iubesc si numele ei apoi intreab-o daca vrea sa fie cu tine! dar daca nu atunci macar sa iesiti in oras impreuna la un suc etc! succes! fundita?
Incearca sa te dai si tu la ea, mai subtil, intreab-o ce parere are despre tine, iar daca totul este ok pana aici, ii poti spune ca o placi si ca ti-ar placea sa iesiti impreuna cand aveti timp.
Succes :*
Mutubal întreabă: