Hai sa presupunem ca totusi nu esti troll. Scenariul in care un tip care ti-o trage, te paseaza altui tip sa ti-o traga, tie ti se pare un "cadru sigur si sanatos"? Mie imi miroase a proxenetism. In mod normal, barbatii tind sa-si pastreze femeile doar pentru ei, nu sa le imparta cu altii. Eu zic sa ai grija mare in ce te bagi.
Sa înțeleg că relația ta fwb e transferabilă între prieteni? De ce naiba ai mai vrea pe inca cineva în ecuație? Măcar cunoști persoana respectiva sau e doar unul pe care îl ajută un prieten să aibă parte de ceva acțiune?
Eu as plati o tipa care sa stea imbracata langa mine in timp ce eu ma masturbez, asta ce mai e?
Ți se pare că ăsta e un cadru sigur și sănătos? Nu e deloc
Bă treziți-va la normalitate, prea obsedați de sex. Ajungeți legate doar pentru o labă, hai dă-mă naibii...ce e cu voi?
Sigur ai probleme la cap, sanatoasa nu esti asta e clar, auzi la tine, cei implicati e bun, bagati si pe inca cineva sa va filmeze, cine stie poate ai sanse sa ajungi cintareata de filme pentru adulti
Ce cadru santos este asta, sa participe mai multi la o orgie, daca ala e cadru sanatos, e clar cit de bolnavi sinteti toti
Remusopen întreabă: