| AKBT2000 a întrebat:

Îmi place să explorez sexual având grija însă să fie totul într-un cadru sigur și sănătos.
În momentul de fata sunt într-o relație de tipul fwb cu un tip. Fantezia mea este sa mi se facă oral cât sunt legata și foarte vulnerabilă. Cu picioarele legate etc
În fine, detalii. Și tipul asta mi-a propus sa îmi aducă un prieten de-al lui care sa îmi facă asta. Am discutat despre fantezia asta de cateva ori. Și cred că a venit vremea sa încerc. Întrebarea mea e cum sa fac acesta experienta sa fie cât mai interesanta? Avem toți cei implicați între 23 și 29 de ani.

11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Încearcă să fii normală. Zona este periculoasă.

| mihai69 a răspuns:

Să fii legată la ochi.
Să ai safeword.

| anonim3248 a răspuns:

Ce vrei tu nu merge să fi legată și unul să îți facă sex oral.

| anonim3248 a răspuns:

Nu merge ce vrei tu.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce oameni idioti si obsedati sexual au devenit românii.

| wildthing a răspuns:

Hai sa presupunem ca totusi nu esti troll. Scenariul in care un tip care ti-o trage, te paseaza altui tip sa ti-o traga, tie ti se pare un "cadru sigur si sanatos"? Mie imi miroase a proxenetism.winking In mod normal, barbatii tind sa-si pastreze femeile doar pentru ei, nu sa le imparta cu altii. Eu zic sa ai grija mare in ce te bagi.winking

| VoidEternal a răspuns:

Sa înțeleg că relația ta fwb e transferabilă între prieteni? laughing De ce naiba ai mai vrea pe inca cineva în ecuație? Măcar cunoști persoana respectiva sau e doar unul pe care îl ajută un prieten să aibă parte de ceva acțiune?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Îmi place să explorez sexual având grija însă să fie totul într-un cadru sigur și sănătos."
Deci incepi cu unul, termini cu altul, esti legata si vrei si cadru sigur si sanatos?
Daca nu esti troll, vei fi cel mult WC-ul celor 2 barbati.

| RobertMarin34 a răspuns:

Eu as plati o tipa care sa stea imbracata langa mine in timp ce eu ma masturbez, asta ce mai e?

| FindMyName a răspuns:

Ți se pare că ăsta e un cadru sigur și sănătos? Nu e deloc laughing
Bă treziți-va la normalitate, prea obsedați de sex. Ajungeți legate doar pentru o labă, hai dă-mă naibii...ce e cu voi? laughing

| relian a răspuns:

Sigur ai probleme la cap, sanatoasa nu esti laughing asta e clar, auzi la tine, cei implicati laughing e bun, bagati si pe inca cineva sa va filmeze, cine stie poate ai sanse sa ajungi cintareata de filme pentru adulti laughing

Ce cadru santos este asta, sa participe mai multi la o orgie, daca ala e cadru sanatos, e clar cit de bolnavi sinteti toti laughing