Salut! Pai incepi si vorbeste cu el in fiecare zi daca se poate, cat de mult poti. Sa te simti alaturi de el. Il poti intreba daca joaca ceva... sau orice subiect pe care il puteti comenta impreuna. fundita? [Elena]
Cred ca nu ai mai mult de 12 ani . si ce daca il ai in lista? si eu am foarte multi baieti in lista si asta nu inseamna ca trebuie sa. i ebordez.
daca vrei sa iesi in evidentsa baga. l in seama, intreaba. l cum il cheama, daca e singur[chiar daca sti asta deja] si chestii de.astea marunte, si de la asta sa ajungeti la chestii mai mari, si mai importante.
Daca e in scoala cu tine incearca printr-o cunostinta sa va imprietenii si apoi inainteazai(de ex. ai fost la informatica si stai in localul celalat si afara ninge. te duci la el si ii zici daca vrea sati imprumute geaca.Cand eu dai inapoi daio cu un pupic seducator si asa facand chestii legate deaastea o sal dai pe spate)
incearca sal abordezi natural gen "hei uh erai ala care o cazut cu rolele inparc" ceva ca sa isi dea seama ca il cunosti d undeva...in primul rand evita lucrurile nesemnificative gen c zodie esti sau c medie ai avut anul trecut... aa si mai ales cerei multe poze cu el dai web vb la microfon si daca baiatul par interesat treceti mai departe. daca nu treci singura mai departe