| denysa_5493 a întrebat:

Imi place un baiat de fapt e vecinul meu el a terminat liceul dar nu prea iese afara si ne intanlim intaplator de multe ori si am inceput sa il plac din ce in ce mai mult cum fac sa l cuceresc si el imi da impresia ca ma place insa daca il salut mi-e frica sa nu par prea indrazneata si sa si schimbe parerea in rau despre mine va rog un sfat

Răspuns Câştigător
| Alecs_2170 a răspuns:

Daca saluti p candva inseamna ca esti prea indrezneata si ca il placi?hee hee

buna asta.

denysa incearca si vb cu el odata cand il prinzi.

de exemplu daca il vezi vreodata stand pe o banca singur sau nu stiu il vezi ca nu are ce face.treciu *** el.intreaba.l daca te deranjeaza prezenta ta. zii ca te plictisesti si daca ar vrea sa mai stati de vorba. daca refuza e clar ori nu esti p placul lui ori e el.pampa...

daca nu are nimic impotriva vb cu el. ia. l asa mai p departe.cum a fost a fost la liceul. unde vrea sa dea mai departe. chestii d astea.si ujor ujor cine stiesmug

succes

3 răspunsuri:
| Psihologul a răspuns:

Nu e rau sa fii indrazneata. Cand il mai vezi saluta-l si du-te la el, intreaba-l ce face si ce id de mess are. Vorbiti pe mess stabiliti o intalnire undeva. si de acolo totul vine de la sine. Nu poti sa astepti dupa el, il vrei? Fa ceva. Curaj ca nu omori pe nimeni laughing.

Santatate.

| TąNyą a răspuns:

N-are cum să-şi schimbe părerea despre tine în rău dacă-l saluţi O_O.

Stai liniştită.

Păi eu zic să intri în vorbă cu el şi să vezi cum se comportă şi el cu tine şi în funcţie de comportamentul lui ( dacă vezi că te place şi el ) să-i dai multe semne tongue

FantaSZy.

| Dan a răspuns:

Ce pisica dracuta ai in profil! Tu trebuie sa vb frumos cu el, eventual sa mergeti undeva intr-un loc linistit sa discutati mai mult despre relatia voastra si apoi vezi tu cum este.Noroc!