Sa sti ca pentru ca e de bani gata nu inseamna ca nu poti vorbi sincer si direct cu el, e si el om si chiar daca e pretentios, daca te duci si vorbesti cu el nu o sa te dea la o parte, stai linistita. du-te si vorbeste cu el, aminteste-i de vremea cand erati copii, cand va jucati in fata blocului, cu siguranta nu a uitat nici el acele lucruri. imprieteneste-te cu el, fa-l sa rada, arata-i ca desi nu ati vorbit pana acum tu nu ai uitat de el. apoi cand veti fi prieteni poti sa te gandesti si la dragostea pe care i-o porti si cine stie, poate iese ceva Incerca, nu ai nimic de pierdut! succes
Buna:*
du-te la el cand il vezi singur, i-al deoparte sa vorbesti cu el si spune-i daca are ceva cu tine si daca a uitat asa repede o prietenie de 10ani
acelasi lucru poti sa i-l spui si pe mess:* sau la telefon se poate sa ai nr lui... sper ca te-am ajutat:* eu asa as face
Buna ar trebui sa vorbesti cu el sa-i spui cea ce simti poate si el are aceleasi sentimente si in fond tu nai nimic de pierdut dar ai grija nu-i spune direc in fata cal plaki, dai de inteles asta
bafta:*
Cand e singur mergi la el si spune-i ce simti.
Eu asa am facut si acum am un iubit
Intereseaza-te de ceea cei plk lui si poate asa avand aceleasi idealuri va puteti imprietenii si de la prietenie la dragoste nu este deact un pas:X:Xsucces!