Daca zici ca se comporta asa inseamna ca e topit dupa tine dar este can timid si nu prea stie cum sa abordeze situatia daca vrei sa faci ceva cu el incearca sa il prinzi singur si vorbeste ceva schimbati ceva id de mess nr dde telefon chestii din astea si de aici sti ce sa facii.E 100% ce spun aici incearca si ai sa vezi.
Buna cora :*
poate ca are prietena, te place si te evita, fiind constient ca si-ar strica relatia.
De ce nu ii spui intr-o zi buna,
a doua zi la fel,
a treia zi, buna ce faci?
a patra zi poate vorbeste el cu tine,
a cincea zi, daca vezi ca e timid atat de tare, dc nu il intrebi? cu tupeu : auzi, dar tu ai ceva cu mine? sau mi se pare?
eu asa am facut intr-un caz asemanator si am aflat ca ma ezita pentru ca era insurat si nu avea cati ani credeam eu ca are (ii dadeam in jur de 20, era un scump dar avea 28 si pe langa faptul ca mi-a zis ca e insurat m-a si sarutaat, si m-am simtit penibil )
Incearca sa te bagi cu el in seama sa afli dc e asa.
ori e timid si asteapta sa faci tu primul pas, ori nu te place, ori are prietena.
Păi dacă aș fi tu probabil când l-aș vedea i-aș face cu mâna și i-aș zâmbi.Nu te gândi că nu te place.Poate e doar timid. Când îl saluți întreabă-l ''ce faci?'' nu e nevoie să îi spui tot felul de filozofii. Cere-i id-ul de mess poate așa o să mai vorbiți.Prietena mea a cunoscut o dată un băiat așa de timid încât nici măcar nu o
ținea de mână pe stradă sau începea el discuțiile. Poate al tău vrea doar să fie abordat.Nu ai de unde să știi.Succes.
:*
1.Poate nu te place, nu are nici o treaba cu tine. Daca face asa inseamna ca pentru el esti ca orice fata de pe strada. Sau are prietena. El nu e obligat sa te salute sau sa se uite la tine. Tu asa vezi lucrurile ca si cand ar fi obligat sa faca asta. Daca tie iti place de el nu inseamna ca si lui trebuie sa ii placa de tine!
2. Sauuu te place intr-un fel si este timid. Daca e in bloc cu tine saluta-l cand il vezi. E normal sa iti saluti vecinii indiferent de ce varsta e. Daca te saluta inapoi continua sa il saluti, candva daca il vezi liber intreaba-l ce face. Asa isi va face tupeu. Daca nu te saluta inseamna ca pur si simplu n-are nici o treaba cu tine si nu te place deloc. Sa te obisnuiesti cu asta! Iti gasesti pe altcineva si vei fi si u indiferenta cu el asa cum e el cu tine
Daca nu te saluta ar fi timpul sa faci rost de id-ul lui; daca are internet si sa incepi sa vorbesti cu el; daca nu fa rost de numarul lui :*