Hmmmm
Sunt mai multe posibilitati
Adica poate sa se gandeasca la faptul ca nu te merita si etc si incearca sa te protejeze sau stie ca el e genu care face fetele sa sufere si nu vrea sa faca si cu tine la fel
Sau poate fi tactica cu "acum vreau acum nu "
Adica asa innebunesti o persoana ii arati ca vrei sa fii cu ea apoi nu mai vrei si tot asa
Eu cred ca el tine la tine
Totusi poate are probleme
Cel mai bine e sa vorbesti deschis cu el, sa'i spui ca iti lipseste si sa'l intrebi daca s-a intamplat ceva
Bafta
Ar trebui sa iti pui o intrebare majora si importanta
"Oare totul se petrece in capul meu?!"
Te-ai gandit ca el stiind ca tu stai departe de el ai fost o amanta perfecta + ca el stiind ca va scapa de tine dupa acea? L-ai cunoscut indeajuns sa stii ca nu este genul porc/jegos care ar face o fata sa sufere si ca este tipul de treaba sentimentalist? Sau ai stat 1-2 saptamani cu el si gata... te-a fraierit?!
La partea cu telepatia 100% este in capul tau tu il iubesti, de 5 luni daca te-ar fi iubit nu ar fi rezistat sa nu te bage in seama chiar daca voia sa te apere (Chestile de genul asta se intampla in filme este foarte FOARTE GREU sa nu vorbesti cu persoana iubita mai ales de atata timp)
Treci peste este greu dar asta este,nu vei mai fi cu el din cauza distantei,nu te poate ajuta nimeni decat daca te duci tu la el si de unde stii ca nu si-a batut joc de tine?! Poate are pe alta,treci la altu next nu s-a terminat viata sau fa-ti mai multe aconturi si da-i add si spune-i pintr-un mesaj ca nu poti rezista fara el si ca ai nevoie de prietenia lui si imploral ca tu suferi din cauza asta (daca este tipul sentimental nu te va putea refuza,defel daca este tipul care ii place sa se joace cu fetele ((porc)) iar nu te va putea refuza,in ultima vreme doar situati din-astea cu distanta, de aproape nu va gasiti? Pnm daca nu te duci tu la el (nu recomand o fi vreun jegos cine stie ce patesti dmne fereste) Sau el la tine (recomandat) adio orice speranta, si totusi 5 LUNI?!?! CE SANSE crezi ca mai ai sa te iubeasca?!
Mutubal întreabă: