| stefy_7159 a întrebat:

Imi place un baiat din zodia rac fooarte mult, dar nu stiu exact daca si el ma place...la ziua mea s-a purtat super cu mine, ma pupa incotinu si statea numai dupa mine.insa pe mess era cam distant si l'am intrebat de vreo doua ori daca vrea sa iasa cu mine in oras si odata mi-a zis ca nu poate ca se pregateste pentru plecarea la mare si altadata ca nu are chef... voi ce credeti: oare ma place si el pe mine?

Răspuns Câştigător
| Lexy ♥ a răspuns:

Poate e timid, lasa-l in pace si nu te mai ruga de el daca te place o sa isi faca curaj si o sa vina el la tinewinking

5 răspunsuri:
| mihai_2762 a răspuns:

Te intreb si eu ceva:u stii cat il omoara pe un barbat indiferenta femeii de care ii place? nici nu iti imagineizi. cel putin la mine functioneaza foarte bine am patit-o.bafta:d

| BoBoLiNo92 a răspuns:

Pai... Pune`ti intrebarea daca vrea decat o aventura? Daca te placea si vroia intr-adevar sa fie impreuna cu tine, accepta sa iasa cu tine in oras. Parerea mea este ca vroia o aventura sau poate la ziua ta bause putin si asta. Acum nu stiu ce sa zic... Nu stiu ce gandeste el. Eu doar imi dau cu parerea.

| frumushyk2010 a răspuns:

Eu cred ca da.asa mi s-a intamplat si mie
spunel ca il placi cu curaj
si intreaba-l cu curaj daca te place
pune-l sa jure pe ce are mai skump ca nu te placewinking

| Anonim_5757 a răspuns:

Sper sa nu te superi dar nu cred. daca i-ar fi placut ar fi iesit cu tine.

| stefy_7159 explică:

Faza este ca il cunosc de trei ani si a mai vrut sa fie odata cu mine dar nu mi-a spus el in fata ci amicul lui si nu stiam daca spune in gluma sau nu. iar acum iar a inceput sa faca tot felul de gesturi si sa se comporte foarte frumos.deci nu prea cred ca e doar o aventurahappy