| JustBeEvil a întrebat:

Imi place un baiat.eu am 14 si el 16. i-am zis ca imi place de el, si el mi-a zis ca nu trebuie sa-mi fie rusine. dar nu stiu daca si el ma place...adica,cand intru eu pe mess e si el, iar cand ies eu, o face si el.se uita mereu la mine si imi zambeste, imi face cu ochiul se joaca cu parul meu.,... oare ma place?

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Poate te place dar ii este rusine sa recunoasca pentru ca esti mai mica decat el si risca sa fie pus in situatii jenante.Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa il intrebi daca te place, pe mess daca esti mai timida.Asa cum a spus si el, nu trebuie sa iti fie rusine.Altele umbla cu 'batrani' de 20-25 ani.Baiatul este doar cu 2 ani mai mare cu tine.
Ar trebui sa iei in calcul varianta ca ar putea sa profite de faptul ca stie ce simti tu pentru el, stie ca indiferent de ce iti va face tu te vei intoarce la el pentru ca il placi.
Ar trebui sa vezi sau sa te interesezi daca nu cumva are acest comoprtament si fata de alte fete.
Bafta :*.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dcaă nu te place, cel puțin te admiră și tot este ceva!
Pa, pa.

| CandyES a răspuns:

Da este foarte mare posibilitatea, dar mai intai asigurate ca te placewinking. Dupa ce ti-a spus el se vede ca ii plac fetele cu tupeu deci daca tu o sal ai cand va fi nevoie de el, chiar daca acum nu-i place dupa asta o sa fie " mort" dupa tine smug.

| LifeFail a răspuns:

Bună.
E foarte probabil să simtă ceva pentru tine,din moment ce se comportă astfel. Dacă ai mai vorbit şi înainte cu el,înseamnă că nu-ţi va fi prea greu. Spune-i ce simţi. Spune-i tot ce ai pe suflet. Va admira la tine faptul că eşti sinceră şi poate chiar nu vei avea de pierdut. Nu mai pierde timpul,s-ar putea ca mai târziu să îţi pară rău, să te gândeşti la cum ar fi fost dacă i-ai fi spus. Deci, părerea mea e să fii sinceră cu el.
Baftă!

| lolaa_3663 a răspuns:

Faza cu messu'mi se pare o tampenie...dar poate te place daca zici ca e atent la tine mai mereu, iti zambeste si chestii din astea...
eu cred ca cel mai bine e sa il intrebi direct, pentru ca daca e timid o sa se inroseasca sau o sa iti dai tu seama cumva...succes:*